Beige marmerlook welke direct de luxe terug brengt in uw project.

Palazzo Beige | Marmer Look Keramiek | Mat & Gepolijst

palazzo-beige-marmer-look-keramiek-vloertegels-wandtegels-museum-1

We kennen ze allemaal, de marmers welke overal in de grote paleizen gebruikt werden voor zowel vloer- als wandbekleding. Ieder tijdschrift, iedere film, overal zag je de luxueuze beige marmeren elementen terugkomen. In tegenstelling tot alle andere marmersoorten leken de oppervlaktes één geheel, dit mede ook doordat de aders vrijwel allemaal in elkaar doorliepen. Kunstenaars waren uren aan het selecteren om de gehele aderselectie passend te maken om vervolgens alles zo strak mogelijk te verwerken. Geïnspireerd op deze beige marmers met subtiele aders is onze ‘Palazzo Beige’ ontstaan. Een full body keramische tegel met verschillende prints welke samen zorgen voor een prachtige luxe sfeer.

Door middel van de nieuwste 3D-technieken welke ze in Italië gebruiken, is het mogelijk sommige aders iets verder naar de achtergrond te drukken en op deze manier een realistische diepte in de tegel te creëren. Door zijn beige boventoon is deze tegel met vrijwel iedere kleur qua inrichting te combineren. Doordat deze tegel de eigenschap heeft dat het geen vuil en vocht absorbeert is hij zeer makkelijk in gebruik en tevens toepasbaar in iedere gewenste ruimte. Of het nu een ‘natte ruimte’ betreft zoals een badkamer/ wellness, of een moderne woonkamer, het zou in dit geval altijd passen

De Palazzo Beige is verkrijgbaar in 1 groot formaat. Een creatieve tegelzetter zou in deze met de verschillende patronen, alle aderen ook enigszins mooi in elkaar door kunnen laten vloeien. Door de strakke afwerking van de tegel kunnen de voegen zeer minimaal verwerkt worden. Het advies voor de voegkleur in deze zou zandbeige zijn aangezien deze zorgen dat het volledige oppervlak nog meer als een geheel oogt

Bent u benieuwd naar deze tegel of wenst u deze tegel in het echt te zien?

Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte op.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Palazzo Beige heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer u deze vloer wekelijks of maandelijks dweilt met een simpele keramiekreiniger kunt deze vloer/wand jarenlang in nieuwstaat houden.

Voor de verwerking van de Palazzo Beige adviseren wij een flexibele poederlijm. Ook het voegmateriaal dient cementgebonden en flexibel te zijn. Daarnaast is het raadzaam een strakke tegel als deze te verwerken met behulp van een Tile Level System. Hiermee kunt u de tegels gemakkelijker strak en vlak verwerken.

Formaten:

  • Mat: 80×80 cm. Dikte 0,6 cm
  • Gepolijst: 80×80 cm. Dikte 0,6 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

palazzo-beige-marmer-look-keramiek-vloertegels-wandtegels-museum-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Palazzo Beige | Marmer Look Keramiek | Mat & Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: