Deze prachtig verouderde Apulia Scabas Anticato heeft mede dankzij haar verouderde afwerking een stoer en landelijk karakter.

Deze Turkse travertin is een vloer met een robuust karakter. De warme, bruine kleurschakeringen van de Apulia Scabas maken dit een echte sfeervloer. Deze travertin kenmerkt zich door zijn karakteristieke uitstraling.

De gehele Apulia serie heeft een getrommeld en ongestopt oppervlak. Daardoor is dit een vloer die zeer gemakkelijk in het onderhoud is.

Door de verschillende bruine en beige kleurschakeringen en het contrast wat dit teweeg brengt zult u ook vrijwel geen vuil zien op deze vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Apulia Scabas Anticato is op verschillende manieren te reinigen, impregneren en te onderhouden. Hiervoor leveren wij speciale reinigers, onderhoudsproducten en impregneermiddelen, met zowel een kleurverdiepende als een kleurloze werking. Mocht u hierin zijn geïnteresseerd, dan geven wij u hier graag persoonlijk advies over.

De Apulia Scabas Anticato is een Turkse travertin. Deze natuursteen kan het beste verwerkt worden in een (grijze of witte) flexibele natuursteenlijm. Houd er ook rekening mee dat deze tegels in een dikte van 2 cm niet geschikt zijn buiten te verwerken. Van den Heuvel & Van Duuren heeft daarom ook 3 cm dikke travertin tegels die perfect aansluiten op de Apulia Scabas Anticato.

Formaten:
  • 60 x 60 cm. Dikte 2 cm.
  • Volgens klein Romaans verband. Dikte 1,2 cm.
  • Volgens groot Romaans verband. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: