Naast het feit dat deze vloer ontzettend fijn is in het onderhoud, is dit een prachtige vloer met een authentiek karakter.

Wanneer u een sfeervolle, verouderde travertin zoekt, dan is de Apulia Ivory / Beige Anticato een schot in de roos. De Apulia brengt sfeer in iedere ruimte. Naast mooi is deze travertin ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud.

De Apulia Ivory / Beige heeft een “anticato” afwerking. Dit wil zeggen dat de tegels ongestopt en getrommeld zijn. Door deze afwerking heeft deze tegel een prachtig authentiek karakter.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Naast het feit dat deze vloer ontzettend fijn is in het onderhoud, is dit een prachtige vloer met een authentiek karakter. Wanneer u een sfeervolle, verouderde travertin zoekt, dan is de Apulia Ivory / Beige Anticato een schot in de roos. De Apulia brengt sfeer in iedere ruimte. Naast mooi is deze t

Onderhoud en verwerking:

De Apulia Ivory / Beige Anticato is op verschillende manieren te reinigen, impregneren en onderhouden. Hiervoor leveren wij speciale reinigers, onderhoudsproducten en impregneermiddellen, met zowel een kleurverdiepende als een kleurloze werking.

Ook leveren wij een zeer fijne dweilwas voor de Apulia Ivory. Deze geeft een prachtige eiglans aan de steen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan geven wij u hier graag persoonlijk advies over.

De Apulia Ivory / Beige Anticato is een Turkse travertin. Om zeker te zijn van een goede verwerking dient de Apulia verwerkt te worden in een flexibele (witte) natuursteenlijm. Daarnaast kunnen deze tegels niet buiten verwerkt worden. Van den Heuvel & Van Duuren heeft wel perfect passende Travertin tegels met een dikte van 3 cm dik in dezelfde kleurtinten. Deze zijn perfect te combineren als u uw terras met uw woonkamer wilt verbinden.

Formaten:
  • 60 x 60 x ca. 2 cm.
  • Volgens klein Romaans verband. Dikte ca 1,2 cm.
  • Volgens groot Romaans verband. Dikte ca. 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: