Top selectie

Belgisch Hardsteen Keramisch

Van den Heuvel & Van Duuren is specialist in natuursteen en exclusieve keramiek. Ons assortiment is daarom gebaseerd op de beste kwaliteit natuursteen, aangevuld door de beste natuursteen look keramische materialen. Enkel perfectie kopieën van natuursteen halen ons assortiment keramiek.

Belgisch Hardsteen “Look” Gezoet

De Belgisch Hardsteen “Look” Gezoet lijkt sprekend op Belgisch Hardsteen donkerblauw gezoet. De uitstraling is gelijk aan de echte Belgisch Hardsteen, maar dan zonder het onderhoud.

Belgisch Hardsteen “Look” Getrommeld

De Belgisch Hardsteen “Look” Getrommeld is de ideale keuze voor wie zoekt naar een meer verouderde keramische Belgisch Hardsteen.

Belgisch Hardsteen “Look” Keramiek

Gezien het onderhoud van een echte Belgisch hardsteen is er veel vraag naar keramische varianten van Belgisch hardsteen. Het voordeel van een keramische Belgisch hardsteen is namelijk dat hij niet krast, niet gevoelig is voor vlekken en dat hij gemakkelijker te verwerken is.

Ons assortiment Belgisch Hardsteen “Look” Keramiek is dan ook zeer uitgebreid. Of het nu gaat om een keramische Belgisch hardsteen gezoet, grijs geschuurd of een keramische Belgisch hardsteen met een getrommelde afwerking. In onze showroom in Breda vindt u een ruim aanbod afwerkingen in keramische Belgisch hardsteen.

Formaten in Keramische Belgisch Hardsteen

Van den Heuvel & Van Duuren levert veel verschillende soorten keramische Belgisch hardsteen. Deze tegels zijn vaak ook in verschillende formaten te leveren. Wel dient u er rekening mee te houden dat de keuze in formaten wat kleiner is dan bij de echte Belgisch hardsteen.

De meest voorkomende maten in Keramische Belgisch hardsteen zijn:
  • 20x20x1 cm
  • 60x60x1 cm
  • 120x60x1 cm
  • 75x75x1 cm
  • 150x75x1 cm

Onze Best Sellers!

Belgisch Hardsteen “Look” Gezoet

De Belgisch Hardsteen “Look” Gezoet is een perfecte kopie van de Belgisch hardsteen donkerblauw gezoet. De kleur, de kleine fossielen en de elegante uitstraling van deze Belgisch Hardsteen “Look” Gezoet is werkelijk ongelooflijk.

De uitstraling van een echte Belgisch hardsteen, maar zonder het onderhoud!

Belgisch Hardsteen “Look” Getrommeld

Voor wie een wat meer verouderde keramische Belgisch hardsteen zoekt is er de Belgisch Hardsteen “Look” Getrommeld. Deze tegels hebben een zeer natuurgetrouw oppervlak waarin alle aspecten van de echte Belgisch hardsteen te zien zijn. Ze zijn aan de zijdes ook nog eens afgewerkt met een verouderde rand.

Een prachtige verouderde keramische vloer met de uitstraling van een echte natuursteen!

Het verwerken van Keramische Belgisch hardsteen

Het verwerken van een keramische Belgisch hardsteen is een stuk gemakkelijker dan het verwerken van een echte natuursteen. Toch is het belangrijk rekening te houden met een aantal zaken.

1. Veel van onze keramiek is hardgebakken en neemt weinig tot geen vocht op. Het is daarom belangrijk een tegellijm te gebruiken met voldoende kleefkracht. Dit zorgt voor een optimale hechting en voorkomt losse tegels.

2. Gezien de krimp en uitzet van keramische tegels is het belangrijk een flexibele voeg te gebruiken. Zo voorkomt u dat de voegen na verloop van tijd loskomen.

3. Aangezien wij steeds meer grote formaten leveren, kan het raadzaam zijn gebruik te maken van een “Tile Level Systeem”. Dit zorgt voor een mooie vlakke vloer zonder hoogteverschillen.

Van den Heuvel & Van Duuren adviseert altijd om gebruik te maken van de door ons voorgeschreven lijm en voegmaterialen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze specialisten van het TegelzettersGilde. Zo bent u in 1 keer ontzorgd en weet u zeker dat uw nieuwe keramische Belgisch hardsteen er straks perfect bij ligt.

Het Onderhoud van een Keramische Belgisch Hardsteen

Wanneer u kiest voor een Keramische Belgisch Hardsteen, kiest u voor een zorgeloze vloer met nagenoeg geen onderhoud. Enkel wat dweilen en stofzuigen is voldoende. Meer is er niet nodig om deze vloeren te onderhouden.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN BELGISCH HARDSTENEN
KERAMISCHE VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. Beljaars

De familie Beljaars ging voor Belgisch Hardsteen Look Keramiek, een keramische vloer met een natuursteen uitstraling.

Fam. van Zon

In de badkamer van de familie van Zon ligt de prachtige Belgisch Hardsteen Look, een keramische vloer met de uitstraling van echt Belgisch Hardsteen.

Fam. Bodzinga

In de woonkeuken en badkamer van de familie Bodzinga ligt een vloer van de Belgisch Hardsteen Look, een vloer met een elegante uitstraling.