De Belgisch Hardsteen Look Getrommeld is momenteel onze meest realistisch ogende Belgisch Hardsteen look.

We zien wel vaker goed lijkende Belgisch Hardsteen Look tegels, maar nooit met een landelijke uitstraling. Omdat keramiek ontzettend hard is, is het lastig om dit soort materialen op een mooie manier te verouderen. Verouderen gebeurt d.m.v. het trommelen van de tegels. Na veel verschillende varianten te hebben geprobeerd en in onze showroom te hebben aangeboden zijn we tot de conclusie gekomen dat de juiste Belgisch Hardsteen look met een getrommelde afwerking een lastige opgave was. Tot nu.

Onze nieuwe Belgisch Hardsteen Look Getrommeld is wat ons betreft de beste Belgisch Hardsteen Look op de markt. Doordat er meer dan 20 verschillende printen en tinten in de partijen verwerkt zijn zal het praktisch niet opvallen dat dit een keramische tegel betreft.

De Belgisch Hardsteen Look is, zoals de naam al suggereert, getrommeld, waardoor deze een stoere, maar warme en landelijke uitstraling krijgt. Alle gemakken van keramiek met alle schoonheden van natuursteen. Wat ons betreft de juiste keuze voor ieder die een natuurlijk ogende keramische tegel wenst.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan


Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van keramiek is vrij simpel. Omdat deze keramische tegel niet gevoelig is voor zuren, vet, olie of vocht is impregneren niet aan de orde.

Daarnaast heeft de producent van deze tegel in iedere partij een flink aantal kleurtinten aangebracht, om het geheel meer op natuursteen te doen lijken. Doordat er verschillende kleurtinten in iedere partij zitten ziet u vrijwel geen vuil op deze vloer.

Wenst u toch liever een onderhoudsadvies op maat? Neem dan snel contact met ons op, zodat we onze specialisten naar uw situatie kunnen laten kijken en een persoonlijk onderhoudsadvies kunnen laten opstellen.

Formaten:
  • 20x20x1 cm.
  • 60x60x1 cm.
  • 80x80x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: