De Belgisch Hardsteen Leather Finish is een Landelijk / Moderne vloer met strak gezaagde kant en een levendig oppervlak.

De Belgisch Hardsteen Leather Finish heeft een zeer speciale afwerking. Deze Belgisch Hardsteen is namelijk geborsteld. Door deze afwerking heeft de Belgisch Hardsteen Leather Finish een zeer mooi en doorleefd karakter. Het oppervlak van deze Belgisch hardsteen is dan ook niet helemaal glad. Dit geeft deze vloer een stoere uitstraling. De zijdes van deze Belgisch Hardsteen Leather Finish zijn strak gezaagd. Hierdoor krijgen de tegels een stijlvolle en moderne uitstraling.

De Belgisch Hardsteen Leather Finish is door zijn geborstelde oppervlak fijn in het gebruik. Doordat de tegels nog genoeg oppervlaktestructuur hebben, is dagelijks klein vuil niet snel zichtbaar.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Leather Finish is op verschillende manieren te reinigen, impregneren en onderhouden. Afhankelijk van de ruimte waar de Belgisch Hardsteen Leather Finish verwerkt wordt, geven wij u hier graag een passend advies over.

Wanneer wij weten waar u de vloer wilt gaan verwerken, kunnen wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw prachtige Belgisch Hardsteen Leather Finish.

De Belgisch Hardsteen Leather Finish is een kalksteen. Deze natuursteen kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

De Belgisch Hardsteen Leather Finish is niet geschikt voor buiten.

Formaten:
  • 40 x 40 x 1,5 cm dikte
  • 50 x 50 x 1,5 cm dikte
  • 60 x 60 x 1,5 cm dikte
  • 80 x 80 x 1,5 cm dikte
  • Wandstrips vrije lengte x 7 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: