Belgisch Hardsteen Look | Getrommeld & Keramisch Parket

Prachtige Landelijke & Moderne woning in Waalre

Belgisch-hardsteen-look-getrommeld-keuken-11

Fam. Wijnen – Belgisch Hardsteen Look Getrommeld / Keramisch parket. Deze Familie leerden wij kennen in de showroom als jong dynamisch koppel welke echt iets wilde maken van hun woning. Ze hadden een nieuwe woning aangekocht in de buurt van Eindhoven.

Na het eerste bezoek aan onze showroom was direct duidelijk dat men zocht naar een makkelijk materiaal in onderhoud, maar welk met behoud van klasse en stijl.

Voor de woonkamer is gekozen voor een Keramisch Parket, welke de uitstraling heeft van een prachtige eiken vloer. Om het luxe gevoel van parket extra te benadrukken heeft de klant gekozen voor een visgraat verband.

Aansluitend aan het keramische Parket ligt de Belgisch Hardsteen Look getrommeld. Deze past qua kleur perfect in de woning. De combinatie vanhout en Belgisch hardsteen is een van de meest klassieke combinatie wegens de contrasterende kleuren welke perfect bij elkaar aansluiten.

Beide keramische materialen zijn compleet onderhoudsvrij en daarom perfect toe te passen in iedere gezinssituatie.

Naast dat deze vloeren perfect zijn verwerkt door het tegelzettersgilde willen wij deze familie ook complimenteren voor hun uitmuntende smaak, zowel qua vloer als gehele aankleding van de woning. Dit is echt een plaatje geworden wij waar als Van den Heuvel & Van Duuren en Tegelzettersgilde erg trots op zijn.


Belgisch Hardsteen Look
Getrommeld & Keramisch Parket

Bekijk hieronder alle foto’s van dit project