Wanneer u het liefst een Belgisch Hardsteen in uw huis wilt, maar totaal niet op het onderhoud zit te wachten is dit de enige juiste oplossing.

U kent de verhalen vast. De vlekgevoeligheid van natuursteen. De vlekgevoeligheid van Belgisch Hardsteen in het bijzonder.

Nu valt dit natuurlijk allemaal erg mee. Maar het is wel zo dat een natuursteen wat extra onderhoud behoeft. Zeker in vergelijking met een dubbel-hardgebakken keramische tegel.

Een keramische tegel behoeft praktisch geen onderhoud. Wanneer een tegel dan ook nog eens als 2 druppels water op de echte Belgische Hardsteen lijkt, dan wordt de keuze voor sommige mensen erg gemakkelijk.

Onze Belgisch Hardsteen Look is gebaseerd op het uiterlijk van een strak gezaagde en donker gezoete Belgische Hardsteen. U heeft een echte kenner nodig om het verschil te zien. Van kleur tot de herkenbare fossielen… Deze tegel heeft het allemaal.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Deze Belgisch Hardsteen Look is een dubbel-hardgebakken keramische tegel. U heeft dus praktisch geen onderhoud aan deze tegel. Mocht u de tegel wekelijks gaan dweilen dan adviseren wij wel een zeep te gebruiken waar weinig vetten in zitten.

De Belgisch Hardsteen Look kunt u het beste verlijmen met een flexibele tegellijm. Deze lijm dient te beschikken over een goede kleefkracht. Daarnaast dient de lijm, bij gebruik van vloerverwarming, voldoende latex in poedervorm te bevatten.

Formaten:
  • 30 x 60 x 1 cm.
  • 60 x 60 x 1 cm.
  • 60 x 120 x 1 cm.
  • 40 x 80 x 1 cm.
  • 80 x 80 x 1 cm.
  • 50 x 100 x 1 cm.
  • 100 x 100 x 1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: