Wel de uitstraling van Belgisch hardsteen, maar geen onderhoud.

Belgisch Hardsteen Look | Donker Gezoet

Wanneer u het liefst een Belgisch Hardsteen in uw tuin wilt, maar totaal niet op het onderhoud zit te wachten is de Belgisch Hardsteen Donker Gezoet de oplossing!

U kent de verhalen vast. De vlekgevoeligheid van natuursteen. De vlekgevoeligheid van Belgisch Hardsteen in het bijzonder.

Nu valt dit natuurlijk allemaal erg mee. Maar het is wel zo dat een Belgisch hardsteen wat extra onderhoud behoeft. Daarnaast is de echte Belgisch Hardsteen Donker Gezoet bij buitengebruik erg gevoelig voor verkleuring. Zeker in vergelijking met een dubbel-hardgebakken keramische terrastegel.

Een keramische terrastegel behoeft praktisch geen onderhoud. Wanneer een terrastegel dan ook nog eens als 2 druppels water op de echte Belgische Hardsteen Donker Gezoet lijkt, dan wordt de keuze voor sommige mensen erg gemakkelijk.

Onze Belgisch Hardsteen Look is gebaseerd op het uiterlijk van een strak gezaagde en donker gezoete Belgische Hardsteen. U heeft een echte kenner nodig om het verschil te zien. Van kleur tot de herkenbare fossielen… Deze Belgisch Hardsteen Look Donker Gezoet heeft het allemaal.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Deze Belgisch Hardsteen Look is een dubbel-hardgebakken keramische tegel. U heeft dus praktisch geen onderhoud aan deze tegel. Mocht u de tegel wekelijks gaan dweilen dan adviseren wij wel een zeep te gebruiken waar weinig vetten in zitten.

De Belgisch Hardsteen Look kunt u het beste verlijmen met een flexibele tegellijm. Deze lijm dient te beschikken over een goede kleefkracht. Daarnaast dient de lijm, bij gebruik van vloerverwarming, voldoende latex in poedervorm te bevatten.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 2 cm
  • 60×90 cm. Dikte 2 cm
  • 90×90 cm. Dikte 2 cm
  • 120×60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Gebruikt in deze projecten:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

belgisch-hardsteen-look-donker-gezoet-outdoor-terrastegels-meekers

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Belgisch Hardsteen Look | Donker Gezoet (Outdoor) 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: