Verouderde keramiek voor buiten met de look van Belgisch Hardsteen.

Belgisch Hardsteen Look | Getrommeld Licht | Keramiek

Een perfecte kopie van het echte Belgisch Hardsteen.

Een verouderde Belgisch hardsteen met een licht grijze kleur. Maar dan geheel onderhoudsvrij. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar met de Belgisch Hardsteen Look Getrommeld Licht is het toch werkelijkheid. Deze Belgisch Hardsteen Look is perfect van kleur en bevat levensechte fossielen zoals u die kent van het echte Belgisch hardsteen.

De zijkanten van deze tegel zijn licht getrommeld. Dit geeft de Belgisch Hardsteen Look Getrommeld Licht een authentiek karakter. Ideaal voor mensen die wat extra sfeer toe willen voegen aan hun tuin en terras. Deze natuursteen look is vervaardigd uit volledig porseleinaarde welke onder hoge druk en tempratuur gebakken wordt. Dit brengt dan ook de hoogst haalbare kwaliteit met zich mee.

De bovenkant van de tegel oogt als een grijs geschuurde Belgisch hardsteen, maar is afgewert met een anti-sliplaag. Hierdoor is de Belgisch Hardsteen look Getrommeld Licht stroef. Zelfs met water en vorst!

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch hardsteen Look getrommeld Licht 80×80 is een dubbel hardgebakken keramische terrastegel en behoeft eigenlijk geen verder onderhoud. Deze tegel neemt geen vuil op, is ongevoelig voor verkleuring en is krasbestendig. Mocht u de tegels een keer willen reinigen, dan kan dit gemakkelijk met de hogedrukreiniger.

De Belgisch hardsteen Look Getrommeld Licht is 2 cm dik en oersterk. Deze keramische terrastegel kan dan ook gemakkelijk in het gestabiliseerde zand verwerkt worden.

Formaten:

  • 80×80 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Belgisch Hardsteen Look | Getrommeld Licht | Keramiek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: