Belgisch Hardsteen met een ambachtelijke afwerking.

Belgisch Hardsteen | Old Country Style Terrastegels

belgisch-hardsteen-old-country-style-terrastegels-1

Belgisch Hardsteen is een steen met geschiedenis. Al honderden jaren wordt deze natuursteen gebruikt in en rond de mooiste gebouwen. Door al deze jaren heen zijn er dan ook veel manieren bedacht om deze steen te bewerken. 2 van deze bewerkingen heten Boucharderen en Frijnen. Bij het boucharderen wordt de steen oppervlakkig bewerkt met een puntbijtel en een hamer. Bij het frijnen worden er met een scherpe platte bijtel lijnen in de steen geslagen.

De Belgisch Hardsteen Old Country Style heeft een prachtige combinatie van de bovengenoemde afwerkingingen. De buitenste randen van deze terrastegels zijn gefrijnd. En het hart van de terrastegel is gebouchardeerd, Een prachtig stuk vakwerk met een nostalgische uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Old Country Style is door zijn afwerking zeer gemakkelijk in het onderhoud. Wanneer u deze tegels af en toe eens reinigt met een Boenzeep, kunt u jaren genieten van deze prachtige steen.

De Belgisch Hardsteen Old Country Style kan het beste verwerkt worden in de specie, gestabiliseerd zand/ terrasgranulaat of in de lijm. Bijdeze verwerking kunnen de tegels namelijk stevig en stabiel verwerkt worden.

Als de Belgisch Hardsteen Old Country Style op de juiste manier verwerkt is kan hij gevoegd worden met een cementgebonden voegmortel. Dit geeft absoluut het mooiste eindresultaat.

Formaten:

  • Banen 40 cm breed. Dikte 2 cm
  • Groot Romaans verband. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

belgisch-hardsteen-old-country-style-terrastegels-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Belgisch Hardsteen | Old Country Style Terrastegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: