De Vietnamese Hardsteen Anticato is een prachtige verouderde hardsteen.

De Vietnamese Hardsteen Anticato is een terrastegel met karakter. Doordat het oppervlak en de zijdes van de steen getrommeld zijn, heeft deze tegel een warme en doorleefde uitstraling. De Vietnamese Hardsteen Anticato is naast mooi ook erg praktisch. Het getrommelde oppervlak van de steen is namelijk zeer vergevingsgezind in het gebruik. Daarnaast is deze Vietnamese Hardsteen weinig gevoelig voor verkleuring.

Naast tegels leveren wij diverse tuinartikelen in dit materiaal. Denk hierbij aan bloktreden, opsluitbanden en straatstenen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Vietnamese Hardsteen Anticato is een prachtige verouderde hardsteen. De Vietnamese Hardsteen Anticato is een terrastegel met karakter. Doordat het oppervlak en de zijdes van de steen getrommeld zijn, heeft deze tegel een warme en doorleefde uitstraling. De Vietnamese Hardsteen Anticato is naast m

Onderhoud en verwerking:

De Vietnamese Hardsteen Anticato is gemakkelijk in het onderhoud. Wanneer u deze tegel 1 á 2 keer per jaar voedt met een voedende boenzeep, blijft deze tegel jarenlang in topconditie.

Deze Vietnamese Hardsteen is 3 cm dik en dus 100% vorstbestendig. Deze tegel kan dan ook gemakkelijk verwerkt worden in het gestabiliseerde zand.

Formaten:
  • 20x20x2 cm.
  • 40x40x3 cm.
  • 50x50x3 cm.
  • 60x40x3 cm.
  • 60x60x3 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: