Een prachtige landelijk / klassieke kalksteen in een Beige mix.

Bourgondische Dallen | Authentique de Dordogne

Deze fraaie Authentique de Dordogne is een prachtige kalksteen die wordt geleverd in een combinatie van lichte en iets donkerdere beige tegels.

Kalksteen is een bijzonder gesteente met een geheel eigen karakter. De rustige structuur van het gesteente zorgt voor een warme natuurlijke uitstraling. De Authentique de Dordogne is gesorteerd op kleur. Dit wil zeggen dat er 2 zandkleurige tinten gemixt zijn. Op deze manier krijgt de vloer een geheel eigen stijl en wordt met name het landelijke aspect versterkt. De Authentique de Dordogne wordt geschuurd en getrommeld geleverd. Hierdoor ontstaat een mat oppervlak met subtiel verouderde afgeronde zijdes.

De Authentique de Dordogne is naast mooi ook erg praktisch en gemakkelijk in het onderhoud. U ziet vrijwel niets op deze vloer. Het losse vuil wordt door de zachte kleurenmix gecamoufleerd, waardoor er zeker niet vaak gedweild hoeft te worden.

De Authentique de Dordogne is en blijft een kalksteen, en valt over het algemeen ook zeer goed in de smaak bij liefhebbers van oude bouwmaterialen en / of Bourgondische dallen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van deze kalksteen is vrij eenvoudig. Echter is de juiste bescherming, de reiniging en het juiste onderhoud van deze Authentique de Dordogne wel afhankelijk van de ruimte waarin deze verwerkt wordt. Kalksteen is namelijk een vrij poreus gesteente. Wanneer deze tegel verwerkt wordt in een ruimte waar extra bescherming nodig is, (zoals keuken, natte ruimte, etc.) zullen de tegels geïmpregneerd moeten worden.

Als u ons verteld waar de Authentique de Dordogne komt te liggen, stellen wij graag een duidelijk en compleet onderhoudsplan voor u op. Zo kunt u de komende jaren gewoon lekker genieten van uw nieuwe vloer.

De Authentique de Dordogne dient verwerkt te worden in een zuurvrije, flexibele legmortel voor natuursteen. Ook de voegmortel dient zuurarm te zijn.

De kleur van de voeg is natuurlijk afhankelijk van uw smaak. Indien u een groter contrast wilt creëren tussen de tegel en de voeg raden we u aan een lichtere voeg te gebruiken. Wanneer u graag ziet dat de gehele vloer meer één geheel wordt is het belangrijk dat er een voeg wordt gebruikt met eenzelfde warme en lichte kleur als de tegel zelf.

U kunt ons uiteraard altijd om advies vragen. Gebruik onze ervaring.

Formaten:

  • 50×75 cm. Dikte 1,5 cm
  • Klein Romaans Verband. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Authentique de Dordogne

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Authentique de Dordogne 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: