Prachtige Bourgondische Dallen voor zowel binnen als buiten.

Bourgondische Dallen | Bourgogne Blanc

Bourgondische dallen op uw terras? Het kan! Deze Bourgogne Blanc is een prachtig verouderde en vooral keiharde kalksteen met warme gele kleurnuances.

De Bourgogne Blanc is een harde kalksteen die met de hand verouderd wordt. Deze Bourgondische dallen kenmerken zich door hun ruige en authentieke oppervlak. De Bourgogne Blanc is niet alleen een prachtige Bourgondische Dal voor buiten, hij is ook erg praktisch. Zo is deze Bourgogne Blanc ruw, dus niet glad en laat het verouderde oppervlak weinig krasjes of vuil zien. Deze terrastegel is dan ook bijzonder geschikt voor mensen die een terras zoeken met weinig onderhoud.

Deze bourgondische stenen worden ook geleverd als Bourgondische Dallen voor binnen. Wanneer u een vloer zoekt die zowel binnen als buiten op uw terras verwerkt kan worden, dan is de Bourgogne Blanc een prachtige optie!

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Bourgogne Blanc is een kalksteen. Dit wil zeggen dat de tegels na verloop van tijd wat zullen verkleuren. Dit doet niets af aan de kwaliteit of uitstraling van de tegel, maar hoort bij het natuurlijke proces van de steen. Wanneer u deze tegels wat langer op kleur wilt houden, of u wilt ze eens goed reinigen, dan kunt u de Bourgogne Blanc het beste 1-2 per jaar reinigen met een voedende Boenzeep. Deze zeep voedt de steen en zo houdt u uw terras dan ook jarenlang in topconditie.

De Bourgogne Blanc kan zowel in de specie als in het gestabiliseerde zand verwerkt worden. De juiste keuze hierin kan worden bepaald op basis van de bestaande ondergrond. Vraag ons gerust om advies.

Formaten:

  • 90×60 cm. Dikte ca. 2,5 cm
  • Klein Romaans verband. Dikte 2,5 cm
  • Groot Romaans verband. Dikte 2,5 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Bourgogne Blanc

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Bourgogne Blanc 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: