Een stoere moderne kwartsiet met een fantastische afwerking.

Carbon Gold | Satinato | Kwartsiet

Een uniek materiaal met een stoer levendig uiterlijk en een geborstelde toplaag.

De Carbon Gold Satinato is een stoere geborstelde kwartsiet tegel. Het geborstelde oppervlak wordt op een geweldige wijze gecombineerd met het breukruwe oppervlak van deze natuursteen. Door deze bijzondere oppervlakte behandeling ontstaat er namelijk een bijzonder karakter met veel uitstraling en een moderne feel.

Dankzij de geborstelde oppervlakte behandeling is deze vloer erg fijn in het gebruik en ook makkelijk in het onderhoud. Tevens zorgt de afwerking er voor dat krasjes en vuil lastig te zien zijn op deze vloer.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Carbon Gold Satinato is op verschillende manieren te beschermen en te onderhouden. De juiste keuze hierin kan gemaakt worden op basis van de ruimte waar de Carbon Gold Satinato verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u de Carbon Gold Satinato wilt gaan verwerken. Wij zorgen vervolgens voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw Carbon Gold Satinato op de juiste manier behandeld wordt. Daarna kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van deze prachtige tegels.

Deze Carbon Gold Satinato kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 60 x 60 cm. Dikte 1,5 cm
  • 80 x 80 cm. Dikte 1,5 cm
  • Banen 40 cm. Wisselende lengtes. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Carbon-Gold-Satinato

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Carbon Gold | Satinato | Kwartsiet 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: