De Mustang staat bekend om zijn rustieke antraciet / groene kleur en is verreweg onze meest verkochte leisteen.

De Mustang Leisteen Breukruw is een schitterende donkere leisteen met een breukruw oppervlak. Een leisteen die door de jaren heen erg populair is geworden. Dat komt niet alleen omdat de Mustang prijstechnisch gezien erg interessant kan zijn, maar ook omdat de Mustang een hoogwaardige leisteen is met een prachtige kleur. De luxueuze, maar toch warme uitstraling van de Mustang leisteen is een uitstraling die niet eenvoudig is te vinden voor hetzelfde geld.

De groen/grijze kleur is eenvoudig te combineren met allerlei verschillende inrichtingen- en interieur stijlen, terwijl het breukruwe oppervlak de vloer toch een stoer karakter geeft.

De Mustang wordt geleverd met strakke zijkanten en zonder facet. Deze leisteen is het mooist als hij wordt gevoegd met een kleine voeg. Wij raden onze klanten aan om dit met een antraciet-kleurige voeg te doen, omdat de steen dan het mooist tot z’n recht komt. De Mustang leisteen is in ontzettend veel verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Mustang staat bekend om zijn rustieke antraciet / groene kleur en is verreweg onze meest verkochte leisteen. De Mustang Leisteen Breukruw is een schitterende donkere leisteen met een breukruw oppervlak. Een leisteen die door de jaren heen erg populair is geworden. Dat komt niet alleen omdat de Mu

Onderhoud en verwerking:

De Mustang is erg fijn in het onderhoud en op te leven. Het reinigen, beschermen en onderhouden van deze tegel kan op verschillende manieren worden gedaan en is afhankelijk van de plek waar de mustang wordt verwerkt. Indien de Mustang in een natte ruimte (zoals douche, wc, bijkeuken) wordt verwerkt, wordt deze uiteraard anders behandeld dan wanneer de tegel in een droge huiskamer wordt verwerkt.

Indien u twijfelt kunt u ons echter altijd om advies vragen. Wij stellen dan een persoonlijk onderhoudsadvies op.

Omdat de Mustang Leisteen een Braziliaanse leisteen is, is het belangrijk dat de tegel wordt verwerkt in een sneldrogende, flexibele, zuurarme natuursteenlijm. De juiste lijm en voegmaterialen zijn cruciaal voor het behalen van een goed resultaat. Als u dus verkeerde lijm en voegmaterialen in huis haalt, kan dat betekenen dat u losliggende en/of kapotte tegels krijgt.

De Mustang is geschikt voor buiten vanaf een dikte van 2 cm.

Formaten:
  • 40 x 40 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 30 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 40 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 60 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 80 x 80 cm. Dikte ca. 1,5 cm.
  • 100 x 50 cm. Dikte ca. 1,5 / 2 cm.
  • 120×60 cm. Dikte ca. 1,5 cm.
  • 100 x 100 cm.Dikte 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: