Wanneer je een split zoekt met een opvallende en exclusieve uitstraling, dan is de Carrara split absoluut het overwegen waard.

De Carrara split wordt gemaakt van Bianco Carrara marmer. Dit is een prachtige witte Italiaanse marmer met een zeer luxe uitstraling. De Carrara split valt direct op door zijn elegante witte kleur en ruwe brokjes. Deze combinatie zorgt voor een unieke en luxe uitstraling zoals alleen de Carrara split die heeft. Naast mooi is dit een split met weinig tot geen onderhoud. De structuur van de Bianco Carrara houdt weinig vuil vast en is weinig gevoelig voor verkleuring.

De Bianco Carrara split komt het beste tot zijn recht in elegante klassieke en / of moderne tuinen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Carrara split zelf behoeft geen onderhoud. Wel kan er na verloop van tijd wat onkruid tussen de split gaan groeien. Dit is gemakkelijk te voorkomen door de split af en toe eens oppervlakkig te bespuiten met een onkruidverdelger.

De Carrara split kan het beste geplaatst worden op een grind- of splitplaat. Dit is een plaat met een zogenaamde honingraad. Door de split op deze platen te strooien blijft hij beter op zijn plaats liggen en zakt u tijdens het lopen minder ver weg in de split. Ook zit er aan de onderzijdes een vezeldoek verwerkt die onkruid tegenhoudt.

Formaten:
  • 2-6 mm. Mini BigBag á 500 kg.(3 Mini BigBag = 1m3.)
  • 8-16 mm. Mini BigBag á 500 kg.(3 Mini BigBag = 1m3.)
  • 16-30 mm. Mini BigBag á 500 kg.(3 Mini BigBag = 1m3.)
  • 30-50 mm. Mini BigBag á 500 kg.(3 Mini BigBag = 1m3.)

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: