Chinees Hardsteen Tegels

Vdh-vd.nl is gespecialiseerd in Chinees hardsteen tegels. Door de unieke structuur van ons bedrijf kunt u bij Vdh-vd.nl de beste kwaliteit hardsteen tegels kopen tegen de beste prijs / kwaliteitsverhouding.
chinees hardsteen tegels
Eigenschappen van Chinees hardsteen tegels

Chinees hardsteen is erg vriendelijk in het gebruik. U kunt dit het beste vergelijken met bijv. Belgisch of Vietnamees hardsteen tegels. De Chinees hardsteen tegels kunnen zowel in droge als in natte ruimtes gebruikt worden. Wel is het aan te raden om de Chinees hardsteen tegels bij gebruik in natte ruimtes te behandelen / impregneren.

Chinees hardsteen tegels in het gebruik

Hardsteen is minder hard dan de meeste mensen denken. Hierdoor krijgt u op den duur krasjes in de Chinees hardsteen tegels. Dit is iets dat bij hardsteen hoort. Het is zelfs zo dat er geen hardsteen soort bestaat die niet krast. Dit is dan ook de charme van hardsteen. Zodra de Chinees hardsteen tegels een tijdje liggen, gaat de vloer leven. Op de plekken waar u het meest loopt, gaat u dit zien. Hierdoor krijgt de hardsteen vloer een mooie, huiselijke en warme uitstraling. Denk maar eens aan oude historische panden en kerken waar hardsteen tegels liggen. Deze hardsteen vloeren zijn door de tijd alleen maar mooier geworden.

Verschil in Hardsteen

Op het gebied van hardheid heeft u met Chinees hardsteen tegels niets te vrezen. De hardheid ligt bij alle hardsteen soorten dicht bij elkaar. Het verschil met de Belgische hardsteen zit hem vooral in de prijs, maar naast de prijs zijn er natuurlijk meer verschillen. De Chinees hardsteen tegels hebben warme beige en bruinige fossielen. Hierdoor heeft Chinees hardsteen een warme tint. Belgische hardsteen is blauwer. Daarnaast bestaan de fossielen in Belgisch hardsteen vooral uit schelpjes en bijennesten. Deze zijn wit van kleur en steken dus iets meer af dan de fossielen in Chinees hardsteen tegels. Vietnamees hardsteen heeft de minste fossielen van de 2. Qua kleur neigt deze hardsteen het meest naar de Belgische hardsteen.

Prijs en kwaliteit van Chinees hardsteen tegels

Doordat de Chinees hardsteen tegels erg populair zijn geworden, zijn er ook veel aanbieders. Het is echter niet zo dat al deze aanbieders dezelfde kwaliteit verkopen. Veel handelaren kopen rest partijen op in China en verkopen deze in Nederland als “top kwaliteit”. Het nadeel van deze partijen is dat er vaak veel maat- en kleurverschil in zit. Dit komt omdat de restpartijen vaak bestaan uit veel kleine partijen van verschillende groeves die gemengd worden. Zodra de vloer eenmaal ligt ziet u de verschillende zoet afwerkingen. Dit geeft een erg onrustige sfeer aan de vloer.

Chinees hardsteen tegels van Goedkoophardsteen.nl

Goedkoophardsteen.nl heeft nauwe banden met de groeve in China. Deze groeve selecteert de mooiste hardsteen voor ons en maakt hier vervolgens onze tegels van. Wij werken al vanaf de start van ons bedrijf met deze groeve en zij hebben ons nog nooit teleurgesteld.

Naast de goede samenwerking met onze mensen in China importeren wij alle materialen zelf. Hierdoor kunnen wij goedkoop de beste Chinees hardsteen tegels in huis halen. En daar plukt u de vruchten van.

Heeft u interesse in onze Chinees hardsteen tegels? Kijk gerust eens in ons assortiment, of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Breda.