Chinees Hardsteen Terrastegels

Wanneer u een terrastegel zoekt voor uw tuin of terras wilt u natuurlijk maximale kwaliteit voor de beste prijs! Dat kan met onze Chinees hardsteen terrastegels. Onze Chinees hardsteen terrastegels worden gezoet geleverd waardoor de tegels goed beschermd zijn tegen aanslag en mos.

Chinees Hardsteen Terrastegels

Eigenschappen van Chinees Hardsteen Terrastegels

Chinees hardsteen terrastegels zijn vergelijkbaar met Belgisch hardsteen terrastegels. Beide hardstenen zijn erg hard en vorstbestendig. Hierdoor heeft u eigenlijk geen onderhoud aan de Chinees hardsteen terrastegels. Vdh-vd.nl laat de Chinees hardsteen terrastegels stak zagen en zoeten. Door de gezaagde kanten strak tegen elkaar te leggen krijgt onkruid weinig tot geen kans om te groeien. Chinees hardsteen heeft de eigenschap lichter van kleur te worden bij buiten gebruik. De reden hiervoor is dat zonlicht en de zuren uit de regen de zoetlaag aantasten. De kwaliteit van de Chinees hardsteen terrastegels wordt hierdoor verder niet aangetast. Een goed voorbeeld hiervan is de bekende hardstenen blokken en raamdorpels aan bijvoorbeeld oude kerken. Veel mensen vinden de Chinees hardsteen terrastegels na het verkleuren het mooist. Dit vooral omdat dan het verschil met de veel duurdere Belgisch hardsteen terrastegels bijna niet meer te zien is. 🙂

Chinees Hardsteen Terrastegels 60x60x3

Vdh-vd.nl verkoopt meerdere maten Chinees Hardsteen terrastegels. Toch is de meest verkochte maat 60x60x3. De Chinees hardsteen terrasegels 60x60x3 heeft als voordeel dat hij groot oogt, terwijl de terrastegels nog wel te tillen zijn. Daarnaast hebben grotere maten een grotere overspanning. Hierdoor zijn deze tegels iets gevoeliger voor breuk.

Zelf uw Chinees Hardsteen terrastegels leggen

Wilt u zelf uw Chinees hardsteen terrastegels gaan leggen? Wij hebben in samenwerking met een professionele stratenmaker een handige gebruiksaanwijzing voor u geschreven. In deze handleiding vindt u alle benodigde informatie over het aanleggen van een Chinees hardsteen terras. De handleiding bestaat uit een makkelijk te volgen stappenplan. Ook het plaatsen van Chinees hardsteen bandjes komt hierin naar voren.