Deze Travertin kenmerkt zich door zijn fantastische kleurschakeringen.

De Colosseum Stone Grigio is een warme travertin met een tijdloos karakter. Het gezoete & gestopte oppervlak geeft deze Colosseum Stone een moderne touch. De beige en grijze kleurschakeringen zorgen voor een fijne dosis warmte in uw interieur, en geven de vloer een wat speelse uitstraling.

Qua onderhoud vraagt deze vloer niet veel van u. Doordat de toplaag gestopt is, is de Colosseum Stone Grigio gemakkelijk te dweilen en schoon te houden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Colosseum Stone Grigio is op verschillende manieren te reinigen, beschermen en te onderhouden. De juiste keuze hierin kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar het materiaal verwerkt wordt.

Vertel ons waar u de Colosseum Stone Grigio wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u direct de juiste bescherming toepast en dat u de komende jaren heerlijk kunt genieten van uw nieuwe Travertin vloer.

De Colosseum Stone Grigio kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient zuurvrij te zijn.

Formaten:
  • 61x61x1,2 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan