Het zwarte marmer van de Efesus Stone kenmerkt zich door zijn fijne elegante aders.

Weer een prachtig stukje natuur uit de Efesus Stone Collectie. De Efesus Stone Marmer Zwart. De zachte antraciet kleur in combinatie met de verouderde afwerking zorgt voor een prachtige, warme, toegankelijke, maar toch stoere zwarte marmer. De Soft Finish afwerking zorgt er tevens voor dat deze tegel ontzettend fijn is in het onderhoud en doordat het geen zwarte hoogglans is, zie je vuil ook veel minder goed liggen. Deze marmer is beschikbaar in veel verschillende formaten. Van mozaïek tot tegels van 40×40 cm. Wees dus creatief.

Deze marmer komt het best tot z’n recht wanneer deze verwerkt wordt in een landelijke inrichting. De Efesus Stone collectie is ontzettend geliefd onder liefhebbers van oude bouwmaterialen.

Tip! Combineer deze marmer met de Efesus Stone Marmer Wit voor een prachtig dambord.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Efesus Stone collectie kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden. Het is logisch dat een tegel in de badkamer andere kwaliteiten moet bezitten dan een tegel in de woonkamer. Vraag ons bij twijfel om een persoonlijk onderhoudsadvies voor uw vloer op te stellen.

De Efesus Stone Marmer Zwart is een marmer en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. De juiste lijm en voegmaterialen zijn cruciaal voor het behalen van een kwalitatief goed eindresultaat. Laat u zich dus goed informeren tijdens de aankoop van het natuursteen. Vraag ons bij twijfel om een goed verwerkingsadvies.

Formaten:
  • 10 x 10 x ca. 1 cm dikte
  • 15 x 15 x ca. 1 cm dikte
  • 20 x 20 x ca. 1 cm dikte
  • 30,5 x 30,5 x ca. 1 cm dikte
  • 40,6 x 40,6 x ca. 1,2 cm dikte
  • Mozaïek 2,3×2,3 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 4,8×4,8 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: