Belgisch Hardsteen Efesus, een verouderde serie Belgisch hardsteen, met een prettige nostalgische uitstraling.

De Belgisch Hardsteen Efesus is een zeer sfeervolle natuursteen. Doordat deze tegels donker gezoet en getrommeld zijn, is deze tegel mooi vol van kleur en heeft hij een prachtige nostalgische uitstraling.

De Efesus serie wordt in veel verschillende formaten geleverd. Van mozaïek tot 40×40 tegels. Hierdoor is dit ook een perfecte serie voor bijvoorbeeld de badkamer, waar het leuk kan zijn wand en vloertegels in verschillende formaten te combineren.

Doordat de tegels donker gezoet zijn voor het trommelen, komen de fossielen van de Belgisch hardsteen schitterend naar voren.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Er zijn verschillende manieren om de Belgisch Hardsteen Efesus te reinigen en beschermen. De juiste keuze hierin kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar ze gelegd gaan worden. Uiteraard geven wij u hier graag een passend advies over.

De Belgisch Hardsteen Efesus is een verouderde kalksteen / hardsteen die het beste verwerkt kan worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Deze tegels kunnen buiten verwerkt worden, maar zullen met de tijd lichter van kleur worden door de zuren in de regen en UV-straling.

Formaten:
  • 10 x 10 cm. Dikte 1 cm.
  • 15 x 15 cm. Dikte 1 cm.
  • 20 x 20 cm. Dikte 1 cm.
  • 30,5 x 30,5 cm. Dikte 1 cm.
  • 40,6 x 40,6 cm. Dikte 1 cm.
  • Volgens klein Romaans verband. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: