De Electron Miura is een zeer bijzonder ogende natuursteen. De structuur van de steen, die wordt benadrukt door het contrast tussen de verschillende kleuren van de aders, geven de Electron Miura een zeer luxueuze uitstraling.

Dankzij het gezoete oppervlak is de structuur van de steen goed zichtbaar. Het gezoete oppervlak in combinatie met de strak gezaagde kanten bieden u de mogelijkheid om deze tegel zeer strak te verwerken. Wij raden u aan om dit met een minimale voeg te verwerken, zodat de aandacht op de structuur van de steen valt. Zo komt de Electron Miura volledig tot zijn recht in een moderne of klassieke inrichting.

Doordat de Electron Miura met verschillende lengtes wordt geleverd krijgt het totale oppervlak een speelse uitstraling. 

Deze uitzonderlijk ogende kalksteen kan uiteraard ook op de wand worden verwerkt en kan een prachtige eye catcher zijn in een ruimte.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Door de sterk opvallende structuur zult u weinig vuil op de vloer zien. Daarnaast raden we u aan om de Electron Miura te impregneren. Door het impregneren wordt er een beschermlaag aangebracht in het oppervlak van de tegel, waardoor vocht, olie, vet en vuil niet meer in de toplaag kunnen binnendringen.Er zijn veel verschillende manieren om deze tegel te onderhouden, beschermen en reinigen. Wanneer u twijfelt over de juiste manier om uw vloer te onderhouden kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Wanneer u twijfelt over het verwerken van dit materiaal horen wij het graag.

We denken graag met u mee en adviseren u waar mogelijk. Daarnaast hebben wij erg veel ervaring op het gebied van verwerken van natuursteen en bieden wij u ook de optie om de materialen voor u te verwerken. U kunt dit eenvoudig aangeven in de offerte aanvraag.

Formaten:
  • Banen 15 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 1,2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: