Wanneer u zoekt naar een materiaal met een verhaal en een zeer unieke uitstraling is de Woodstone Oak misschien precies wat u zoekt. Een prachtig stukje geschiedenis.

De Woadstone Oak is een kalksteen met een zeer bijzonder uiterlijk. Door de juiste omstandigheden van druk en de samenstelling van de aarde ontstaat een materiaal dat in uitstraling niet geëvenaard wordt. Wanneer een boom sterft en bedolven raakt onder het sediment worden alle organische materialen vervangen voor mineralen. Er ontstaat een soort versteend hout.

De Woodstone Oak is een materiaal dat direct de aandacht opeist in een ruimte. Door deze bijzondere structuur is de Woodstone Oak een fijne tegel om op te leven. U ziet namelijk weinig vuil op een tegel met zo’n bijzondere structuur. Bent u op zoek naar iets unieks? Neem de tijd om dit materiaal te bekijken of kom eens langs in onze showroom. Hier ligt de Woodstone Oak in een mooi groot vak, zodat u een goed beeld krijgt van hoe dit materiaal er bij u thuis uit zal zien.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Naast het feit dat u weinig vuil op deze tegel ziet is het belangrijk dat u de tegel op de juiste manier onderhoud. Om u een goed onderhoudsadvies te geven is het van belang om te weten waar de Woadstone Oak verwerkt gaat worden. Het kan belangrijk zijn dat een natuursteen in een badkamer anders behandeld wordt dan in de woonkamer.

Naast het juiste onderhoud adviseren we u graag over de manier waarop dit materiaal verwerkt moet worden. Zo is het belangrijk dat tijdens de verwerking de juiste lijm en voegmaterialen worden gebruikt. Deze dienen zuur arm en flexibel te zijn.

Indien u vragen heeft over de verwerking of het onderhoud van de Woadstone Oak kunt u altijd contact met ons opnemen. We denken graag met u mee.

Formaten:
  • Banen 15 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 1,2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: