De Flagstones Bourgogne hebben een schitterende “Franse” rustieke uitstraling.

De Flagstones Bourgogne zijn prachtige gele kalksteen flagstones. De warme kleur in combinatie met het fijne oppervlak van deze tegels zorgt ervoor dat deze flagstones erg fijn zijn om op te leven. Door de warme, zuidelijke kleuren zijn de Flagstones Bourgogne erg gemakkelijk te combineren met verschillende zomerse tuinen en wordt de warme uitstraling extra benadrukt.

Deze flagstones hebben een breukruw oppervlak, daardoor heeft de steen een anti-slip oppervlak. Daardoor zijn ze ook perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld trappen, looppaden en langs zwembaden, waar stroefheid van belang is. (Let op! Ze zijn beperkt vorstbestendig).

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van deze gele kalkstenen is in principe een vrij eenvoudige klus. Wanneer u deze flagstones 1 á 2 keer per jaar reinigt met een voedende Boenzeep, is dit voldoende onderhoud om de stenen mooi te houden. Zo kunt u dus jarenlang gaan genieten van deze Flagstones Bourgogne.

Het verwerken van de Flastones Bourgogne dient in de specie te gebeuren. Dit omdat de stenen dan goed vast liggen en gevoegd kunnen worden met zand en cement.

Formaten:
  • Flagstones. Dikte 3-6 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: