Bourgondische flagstones met een mediterraans karakter

Landelijk / Klassiek terras met Flagstones Bourgogne

Voor een prachtig landelijk huis in Regio Eindhoven kwam deze klant onze showroom te Breda ons bezoeken. De klant wilde erg graag een mediterraans terras creëren, met een robuuste look. Samen zijn wij met de klant op zoek gegaan naar het perfecte materiaal voor deze prachtige tuin.

De klant had al een heel scala aan Flagstones voorbij zien komen, echter ontbrak hier altijd iets aan in zijn beleving. Samen met de klant zijn wij rond de tafel gaan zitten en hebben we alle wensen genoteerd. Dit hebben wij doorgegeven aan een kleinschalige groeve in Zuid Frankrijk. Die groeve heeft een totale custom Made flagstone gecreëerd, volledig geïnspireerd op de wensen van de klant. Dit kan je met recht een bourgondische flagstone noemen met een mediterraan karakter.

Zo is bijvoorbeeld de toplaag van de flagstone niet bewerkt in de groeve, waardoor deze de prachtige rauwe structuur heeft behouden. We hebben hier gekozen voor middelgrote flagstones qua formaat, zodat de speelsheid van de flagstones extra naar bovenkomt.

De stenen sluiten perfect aan op de houten vloer welke binnen ligt, en de crème kleuren die gebruikt zijn in het schilderwerk. Het resultaat is daadwerkelijk prachtig.

Daarnaast zijn deze flagstones ook gelegde door de Outdoor Experts van het tegelzettersgilde.

Landelijk terras met
Franse Kalksteen |
Flagstones Bourgogne

Bekijk hieronder de video en foto’s van dit project