Prachtige Grijze Fossiele Mozaïek Wandtegels.

Fossil Light Grey | Marmer Mozaïek

Een schitterende mozaiek met een rustige uitstraling. Zo kunnen we de Fossil Light Grey Marmer Mozaïek het beste omschrijven. Deze licht grijze marmer mozaïek kenmerkt zich door zijn lichte grijstinten en kleine beige fossielen. Door zijn neutrale kleurstellingen is de Fossil Light Grey Marmer Mozaïek met ieder materiaal te combineren. De Fossil Light Grey Marmer Mozaïek bestaat uit kleine strookjes getrommeld marmer, verwerkt op netjes van 30x15x ca. 1 cm. Deze netjes passen naadloos in elkaar waardoor de strips verwerkt kunnen worden zonder dat de voegen van de netjes zichtbaar zijn.

De Fossil Light Grey Marmer Mozaïek wordt veelal gebruikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer, toilet of keuken, maar is ook zeer geschikt voor in bijv. de wellness.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Fossil Light Grey Marmer Mozaïek is gemaakt van een compacte marmer welke weinig gevoelig is voor vuil en vocht. Toch raden wij u aan deze mozaïek te impregneren met een kleurloze impregneer. Deze impregneer maakt de poriën van de steen nog dichter, wat het onderhoud nog gemakkelijker maakt. Door deze behandeling is de Fossil Light Grey Marmer Mozaïek ook minder gevoelig voor kalkaanslag.

De Fossil Light Grey Marmer Mozaïek kan het beste verwerkt worden met een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Vanwege de licht grijze kleur adviseren wij u de steentjes grijs te voegen. Dit geeft de rustigste uitstraling.

Formaten:

  • 30 x 15 cm. Dikte ca 1 cm (Netje)

Toepassingen voor deze tegels:

Badkamer, toilet, keuken, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Fossil-Light-Grey_30x15cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Fossil Light Grey | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: