Prachtige Grijze Mozaïek Wandtegels.

Random Light Grey | Marmer Mozaïek

Bent u op zoek naar een wandbekleding met een unieke uitstraling? Dan is de Random Light Grey Marmer Mozaïek misschien wel precies wat u zoekt. Deze mozaïek bestaat uit verschillende formaten marmer tegeltjes die een speels wildverband vormen. De Random Light Grey Marmer Mozaïek wordt aangeleverd op netjes van 30×30 cm die perfect in elkaar passen. Hierdoor kunt u het mozaïek verwerken zonder de voegen van de netjes terug te zien in uw tegelwerk.

De Random Light Grey Marmer Mozaïek wordt veelal gebruikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer, toilet of keuken, maar is ook zeer geschikt voor in bijv. de wellness.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Random Light Grey Marmer Mozaïek is gemaakt van een compacte steen die weinig vuil en vocht opneemt. Toch adviseren wij altijd de steentjes te impregneren met een kleurloze impregneer. Hierdoor worden de steentjes verder afgesloten voor vuil en vocht en is het mozaïek minder vatbaar voor kalkaanslag.

De Random Light Grey Marmer Mozaïek kan het beste verwerkt worden in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Gezien de lichtgrijze kleur van de Random Light Grey Marmer Mozaïek, adviseren wij hier een grijze voeg te gebruiken.

Formaten:

  • 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm (Netje)

Toepassingen voor deze tegels:

Badkamer, toilet, keuken, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Random-Light-Grey_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Random Light Grey | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: