Prachtige Gris Perimé in Woonkamer en Keuken

Landelijk / Moderne Gris Perimé vloer in Overdinkel

Een warme vloer qua kleur en uitstraling welke perfect bij een eiken keuken past. Dit waren de wensen van Fam. Brueker toen ze onze showroom bezochten.

De zoektocht naar een nieuwe vloer was van korte duur. De Bourgondische dallen gris perimé trok direct de aandacht en interesse van de klant. Doordat de vloer in onze showroom op een groot vlak ligt verwerkt gaf dit de klant een prefect beeld van hetgeen zij konden verwachten van deze kalkstenen vloer.

De Bourgondische Dallen Gris Perimé is een warm grijze kalksteen, met een geborsteld oppervlakte. Dit materiaal oogt erg robuust en dat zie je direct op deze foto’s. De warm grijze kleur combineert echt prachtig met eikenhout en witte kleuren.

Voor de wandtegeltjes boven het fornuis is gekozen voor een mozaiek gemaakt uit Indonesisch Marmer. De bruin grijze kleurnuances sluiten perfect aan bij het aanrechtblad en de vloer.

De mix van natuurlijke materialen in deze woning zorgen voor een prachtig eindresultaat. Wij zijn erg blij dat Van den Heuvel & Van Duuren Natuursteen hebben kunnen bijdragen aan deze fantastische woning.

Bourgondische Dallen | Gris Perimé

Bekijk hieronder de video en foto’s van dit project