Unieke grijze Bourgondische Dallen

Bourgondische Dallen | Gris Perimé

De Gris Perimé is een prachtige Bourgondische dal met een landelijke en warme uitstraling.

De Gris Perimé is een prachtige kalksteen die zich kenmerkt door zijn warme grijstinten. Doordat deze vloer zowel handmatig als machinaal verouderd wordt, heeft de Gris Perimé een schitterend doorleefd karakter. Deze Bourgondische dallen brengen dan ook warmte en sfeer in ieder interieur.

De zijdes van deze Bourgondische dallen worden handmatig verouderd. Hierdoor zijn de zijdes van deze tegels robuuster verouderd dan dat we normaal zien bij een machinale veroudering. De toplaag van de steen wordt vervolgens wel machinaal geborsteld. Hierdoor lijkt het of de Gris Perimé al 100 jaar oud is.

Naast mooi is de Gris Perimé zeer fijn in het onderhoud. De grijstinten laten weinig zien van klein vuil. En deze kalksteen is gemakkelijk te behandelen met een impregneer of dallenwas, waarna de vloer geschikt is voor in iedere ruimte.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Gris Perimé vraagt weinig onderhoud. Enkel een voedende Boenzeep is al voldoende om deze Bourgondische dallen te onderhouden.

Natuurlijk zijn er altijd situaties waarbij de vloer wat extra bescherming kan gebruiken. In dat geval zijn er verschillende manieren waarop de vloer geïmpregneerd kan worden. Afhankelijk van de situatie kunnen wij u hierin adviseren. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw vloer.

De Gris Perimé wordt gekalibreerd geleverd en kan dus verwerkt worden in een flexibele natuursteenlijm. Hierbij is het belangrijk dat de lijm en de voegmaterialen vrij zijn van zuren.

Dit materiaal kan ook buiten verwerkt worden. Het is echter wel van groot belang dat de tegels dan op de juiste manier verwerkt worden. Ook hierin geven wij u graag advies.

Formaten:

  • Banen vrije lengte, 40 en 50 cm breed. Dikte 19 mm
  • Banen vrije lengte, 50 en 60 cm breed. Dikte 19 mm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

landelijke keuken met prachtige gris perime vloertegels

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Gris Perimé 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: