De Harappa Stone Grey Anticato is een mooie, egale, grijs / groen leisteen met een verouderde afwerking.

Deze leisteen is het net-iets-minder-bekende broertje van de Harappa Stone Black Anticato. De Harappa Stone Grey Anticato is wat lichter van kleur dan de Harappa Stone Black, maar juist daardoor is deze tegel iets rustiger. De mooie grijs/groene leisteen in combinatie met de verouderde afwerking geeft de tegel een authentieke, originele en bijzondere uitstraling. Al met al een prachtige tegel die zeker het verschil kan maken in uw interieur.

De Harappa Stone Grey is een echte sfeervloer en komt het beste tot zijn recht als deze wordt verwerkt in een landelijke of klassieke setting/interieur.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Harappa Stone Grey Anticato is een mooie, egale, grijs / groen leisteen met een verouderde afwerking. Deze leisteen is het net-iets-minder-bekende broertje van de Harappa Stone Black Anticato. De Harappa Stone Grey Anticato is wat lichter van kleur dan de Harappa Stone Black, maar juist daardoor

Onderhoud en verwerking:

De Harappa Stone Grey Anticato is een kalkhoudende leisteen. Dit betekent dat de tegel een slechte combinatie is met zuren. Deze reageren namelijk met het kalk in de steen en dat zorgt voor lelijke vlekken en strepen. Gelukkig kunnen we dit voorkomen door de leisteen goed te reinigen, beschermen en te onderhouden. Hoe u dit het beste kunt doen is echter afhankelijk van de locatie waar het leisteen verwerkt gaat worden.

Vertel ons daarom waar u de tegels wilt gaan verwerken. Wij stellen dan een persoonlijk onderhoudsadvies op. Zo kunt u dus gaan genieten van uw nieuwe vloer.

De Harappa Stone Grey Anticato is een leisteen en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Daarnaast kunt u deze stenen het beste voegen met een grijze voegmortel met een gemiddelde tot grove korrel. Houd er rekening mee dat ook de voegmortel zuurarm moet zijn.

Wanneer de Harappa Stone Grey Anticato op de juiste manier verwerkt wordt is deze ook geschikt om buiten te verwerken.

Formaten:
  • 60 x 60 x 2 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: