Deze Vietnamees Hardsteen Soft Finish is een prachtig gezoete en getrommelde hardsteen met een doorleeft karakter.

Dit is een prachtige hardsteen van hoge kwaliteit met een interessante prijs. Deze Vietnamese Hardsteen is Soft Finish afgewerkt, wat inhoudt dat de tegel eerst gezoet is nadat hij getrommeld wordt. Daardoor krijgt de tegel een schitterende, verouderde en authentieke uitstraling. De grijze/antraciet kleur van de tegel zorgt ervoor dat de tegel erg toegankelijk is en op veel manieren is toe te passen in verschillende inrichtingen. De Vietnamees Hardsteen Soft Finish is een prachtig alternatief voor de duurdere verouderde Belgische hardstenen.

De Vietnamees Hardsteen Soft Finish is een echte leefvloer. Dit wil zeggen dat, net als bij de Belgisch hardsteen, de vloer alleen maar mooier wordt in het gebruik. Slijtsporen in hardsteen laten zien dat er geleefd wordt in huis. Dat is bij deze vloer  helemaal niet erg.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Vietnamees Hardsteen vraagt over het algemeen weinig onderhoud. Zeker nu de tegel een prachtige Soft Finish afwerking heeft, waardoor het niet uit maakt als er eens een krasje op de tegel komt.

Uiteraard zijn er wel producten die het onderhoud nog makkelijker kunnen maken. Zeker in natte ruimtes als de badkamer en het toilet kan dit een groot verschil maken. Vraag ons daarom gerust om advies en maak gebruik van onze kennis op dit gebied.

De Vietnamees Hardsteen Soft Finish dient verwerkt te worden in een zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm te zijn en dient geschikt te zijn voor een gemiddelde tot grove voeg.

De Vietnamese Hardsteen Soft Finish is ook geschikt voor buiten op het terras. Wanneer u geen harde ondergrond heeft, adviseren wij u hier onze 3 cm dikke variant te gebruiken. Deze kan direct in het (gestabiliseerde) zand verwerkt worden.

Formaten:
  • 30 x 30 x 1,5 cm dikte
  • 40 x 40 x 1,5 cm dikte
  • 50 x 50 x 1,5 cm dikte
  • 60 x 60 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: