Hardsteen Tegels Buiten

Chinese hardsteen buiten

Naast de vloeren die in de specie of lijm verwerkt worden, verkoopt Vdh-vd.nl ook buiten tegels. De hardsteen tegels zijn hetzelfde afgewerkt als de tegels voor binnen. Alleen zijn deze hardsteen tegels 3cm dik. Dit heeft als voordeel dat de tegels gemakkelijk in het zand of gestabiliseerd zand gelegd kunnen worden. Gestabiliseerd zand is zand met daar doorheen cement verwerkt.

Een veel voorkomende vraag over deze hardsteen tegels voor buiten is ”Verkleurt hardsteen buiten?”. Hier is maar 1 antwoord op. Ja, hardsteen verkleurt door de tijd. Dit heeft te maken met U.V. stralen van de zon. Daarnaast bevat de regen ook enkele zuren die de steen laten verkleuren. Vdh-vd.nl verkoopt wel boenzeep die het verkleuren vermindert. De verkleuring is overigens niet te voorkomen door een andere soort hardsteen te gebruiken. Zelfs de Belgische hardsteen heeft deze zelfde eigenschap.

Als U hardsteen tegels buiten wilt gaan gebruiken is het belangrijk de juiste dikte te kiezen. Deze hangt af van de manier waarop U de hardsteen tegels wilt gaan verwerken. Als U een betonplaat stort heeft U aan 1,5cm voldoende. Kiest U voor zand of gestabiliseerd zand? Dan is het noodzaak 3cm dikke hardsteen tegels te nemen. Deze zijn vorstbestendig en breken niet zo gemakkelijk als dunnere hardsteen tegels voor buiten.

Tip! Heeft U een mooie binnenvloer bij ons gekocht? Bedenk eens hoe het zou staan als deze in de tuin doorloopt als terras. Dit geeft een ongekend ruimtelijk effect!

Wilt U zelf uw terras aanleggen. Wij hebben voor U een stappenplan gemaakt. Hierin wordt U uitgelegd van begin tot het eind, hoe U te werk moet gaan bij het leggen van uw eigen terras.