De Jaddish is een stijlvolle grijs / groene leisteen. De strak gezaagde kanten geven de Jaddish een sfeervolle en moderne uitstraling.

De Jaddish is een geweldige Braziliaanse leisteen met een groen/grijze kleur. Grote schollen leisteen worden eerst in de groeve gespleten. Daardoor komt het breukruwe oppervlak van de Jaddish zoals we het kennen tevoorschijn. De prachtige groene platen zijn op dikte gecalibreerd en hebben een erg hoge antislip waarde. U zult op deze vloer dus niet zomaar uitglijden.

De Jaddish is een groene leisteen vloer met een stijlvol karakter. Deze vloer kan dan ook het beste verwerkt worden in een landelijke / moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Jaddish kan op verschillende worden gedaan. De keuze hierin kan echter het beste bepaald worden op basis van de locatie waar de Jaddish verwerkt gaat worden. De Jaddish zal anders behandeld moeten worden wanneer deze in een natte ruimte (douche, badkamer, etc.) wordt verwerkt, dan wanneer het in een woonkamer wordt verwerkt. Uiteraard geven we u hier graag het beste advies in.

Laat ons daarom weten waar u de Jaddish wilt gaan verwerken. Wij zorgen vervolgens voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u daarna zorgeloos van uw nieuwe leisteen vloer kunt gaan genieten.

Deze Braziliaanse leisteen moet verwerkt worden met een zuurvrije natuursteen-speciaallijm. Dit materiaal is namelijk geneigd tijdens verwerking te schotelen. Wanneer er een verkeerde lijm gebruikt wordt, zullen er dus veel tegels los komen te liggen.

Ook het voegmateriaal dat gebruikt wordt om de Jaddish te voegen dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 40 x 40 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 50 x 50 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 30 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 40 cm. Dikte ca. 2 cm. (Gezoet)
  • 60 x 60 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 50 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 100 cm. Dikte ca. 1 cm
  • 60 x 150 cm. Dikte ca. 1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: