Een schitterende beige marmer met een exclusieve uitstraling.

Jura Gelb | Gepolijst

De Jura Gelb Gepolijst is een beige marmer met een prachtige structuur. Door zijn gepolijste afwerking is dit een schitterende strakke vloer.

De Jura Gelb Gepolijst is een prachtige marmer die bij onze oosterburen vandaan komt. Deze in Duitsland verkregen Jura marmer wordt geleverd met een prachtig gepolijst oppervlak. De hoogglans van de Jura Gelb Gepolijst geeft de vloer een zeer exclusief en luxueus uiterlijk. Echter zijn de kleuren van de steen erg warm en zorgen deze voor een welkom gevoel. Tevens wordt de Jura Gelb geleverd met strakke kanten en een klein facet, waardoor de Jura Gelb Gepolijst erg goed gecombineerd kan worden met een moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Voor het onderhoud van de Jura Gelb moeten we eerst kijken naar waar deze tegel verwerkt gaat worden. Indien deze prachtige natuursteen in een natte ruimte (douche, badkamer, etc.) wordt verwerkt moet het uiteraard anders behandeld worden dan wanneer dit in een droge warme huiskamer wordt verwerkt.

Laat ons daarom weten waar u de Jura Gelb Gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw nieuwe vloer in topconditie blijft.

De Jura Gelb Gepolijst dient verwerkt te worden in een zuurvrije natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 61×61 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Jura Gelb Gepolijst

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Jura Gelb | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: