Het prachtige marmer dat bekend staat als de Perlato Olimpo Type C Gezoet is een van onze mooiste marmer soorten.

De Perlato Olimpo serie heeft al een prachtige beige / bruine marmer op de markt gebracht. De meest gewilde Perlato is en blijft echter de Type C. Deze schitterende marmer heeft een wat rustiger aderspel dan de Type B (de donkere variant). Buiten het feit dat het aderspel rustiger is, is ook de structuur van de steen anders. Daardoor heeft de steen een geheel rustigere uitstraling dan de Perlato Olimpo Type B. De Perlato Olimpo Type C is een vloer met een rustige en vooral warme uitstraling.

De Perlato Olimpo Type C Gezoet wordt geleverd met strak gezaagde kanten zonder facet. Hierdoor kan deze natuursteen met een minimale voeg verwerkt worden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van deze marmer kunnen we op verschillende manieren benaderen. Echter is de keuze hierin het beste te maken op basis van de locatie waar het natuursteen verwerkt gaat worden. Natuursteen in een natte ruimte dient bijvoorbeeld anders behandeld te worden dan natuursteen in een droge woonkamer.

Laat ons weten waar u de Perlato Olimpo Type C wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u zeker dat uw nieuwe natuursteen vloer op de juiste wijze beschermd wordt.

De Perlato Olimpo Type C dient verwerkt te worden in een witte, flexibele en zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 30 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: