De Jura Grau gezandstraald is een mooie blauw / grijze marmer met een wat ruwer karakter.

Naast de Jura Grau Gepolijst en de Jura Grau Gezoet, is er ook de Jura Grau Gezandstraald & Geborsteld. Deze prachtige hoogwaardige marmer die bij onze Duitse buren vandaan komt, krijgt dankzij het gezandstraalde oppervlak een prachtig ruw en mat oppervlak. Na het zandstralen wordt de tegel geborsteld, wat ervoor zorgt dat de tegels een mooie egale uitstraling krijgen. Deze oppervlaktebewerkingen geven deze tegel een stoere industriële uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Jura Grau Gezandstraald & Geborsteld kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De beste keuze hierin kunt u het beste maken op basis van de plaats waar het natuursteen wordt verwerkt.

Laat ons weten waar u de Jura Grau Gezandstraald & Geborsteld wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Jura Grau Gezandstraald & Geborsteld kan het beste worden verwerkt in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61x61x1 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan