Deze robuuste Kerkdallen zijn werkelijk prachtig verouderd en ademen de sfeer van vroeger.

Wanneer u op zoek bent naar een echte authentieke tegel voor buiten, dan zijn de Kerkdallen het neusje van de zalm. Deze tegels zijn zeer robuust verouderd en zien er uit alsof ze al 100 jaar oud zijn. Naast mooi is dit materiaal ook nog eens keihard. Er is dus weinig sprake van onderhoud. Deze tegels passen dan ook perfect in de Bourgondische leefstijl.

Deze prachtige leisteen is leverbaar in verschillende formaten en kunnen dan ook perfect gecombineerd worden met elkaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Video ThumbnailDeze robuuste Kerkdallen zijn werkelijk prachtig verouderd en ademen de sfeer van vroeger. Wanneer u op zoek bent naar een echte authentieke tegel voor buiten, dan zijn de Kerkdallen het neusje van de zalm. Deze tegels zijn zeer robuust verouderd en zien er uit alsof ze al 100 jaar oud zijn. Naast m

Onderhoud en verwerking:

De Kerkdallen worden gemaakt van een keiharde leisteen en vragen weinig onderhoud. Wanneer u deze stenen 1-2 keer per jaar reinigt met een voedende Boenzeep is dit voldoende om jaren te genieten van deze prachtige nostalgische dallen.

De Kerkdallen zijn 3 cm dik en kunnen zowel verwerkt worden in de specie als in het gestabiliseerde zand.

Formaten:
  • 14x14x3 cm.
  • 14x20x3 cm.
  • 60x60x3 cm.
  • Klein Romaans verband. Dikte 3 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: