Landelijke vloeren en onderhoudsvrij terras in de kern van Bergambacht

Luxe woning in de kern van Bergambacht

In de kern van Bergambacht ligt deze prachtige gerenoveerde woning. Een prachtig pand met ruime vertrekken en meerdere uitzonderlijk grote terrassen. Van Den Heuvel & Van Duuren is vanaf de bouwtekeningen betrokken geweest bij dit project. 

Tijdens het eerste showroombezoek in Breda is veel gesproken over de stijl van het beoogde interieur. Daarnaast hebben we ook aandacht besteed aan het selecteren van onderhoudsvriendelijke materialen. Uiteindelijk kwamen we uit bij onze Bourgondische dallen “Patine de la Maison” in een Romaansverband. De prachtige kleurschakeringen van deze vloer, gecombineerd met de subtiele verouderingen passen perfect bij de interieurstijl die deze mensen voor ogen hadden. Met deze tegels zijn dan ook de meeste woonruimtes bekleed.

Voor de hal beneden is er gekozen voor een ander materiaal. Aangezien de ingang in een winkelstraat van het oude centrum van Bergambacht zit, hebben we hier gekozen voor een authentiek Ijsselsteentje van Chateau Carreau. Door het gebruik van deze steentjes is het een indrukwekkende ervaring om van buiten naar binnen te stappen.

Voor de terrassen is er gekozen voor keramische tegels met een kalksteen look die perfect aansluit met de Bourgondische dallen die binnen gebruikt zijn. Deze tegels werden geplaatst op verstelbare terrasdragers voor een goede waterdoorlatendheid en afvoer.

De verwerking van al deze materialen werd uitgevoerd door ons TegelzetersGilde. En wat hebben ze hier een vakwerk geleverd!

Heeft u interesse in deze Bourgondische dallen?


Heeft u interesse in de IJsselsteentjes van Chateau Carreau?


Heeft u interesse in deze keramische terrastegels?

Bourgondische Dallen | Chateau Carreau in IJsselformaat, Lisboa Sand keramische terrastegels

BEKIJK HIERONDER DE VIDEO EN FOTO’S VAN DIT PROJECT

Heeft u interesse in deze Bourgondische dallen?


Heeft u interesse in de IJsselsteentjes van Chateau Carreau?


Heeft u interesse in deze keramische terrastegels?