Deze IJsselsteentjes geven iedere ruimte dat heerlijke leefbare en landelijke gevoel.

De handgemaakte stenen van Chateau Carreau zijn werkelijk oogstrelend mooi. Dit zijn prachtige reproducties van Bourgondische dallen, IJsselsteentjes en plavuisjes. Ze zijn stuk voor stuk handgemaakt en gebaseerd op basis van de mooiste échte oude stenen die Chateau Carreau door de jaren heen verzameld heeft.

In het kleine Nederlandse fabriekje van Chateau Carreau wordt er dagelijks gestreefd naar het maken van de beste reproducties van honderden jaren oude stenen. Dat gebeurt dan ook met succes! De cementgebonden stenen van Chateau Carreau zijn inmiddels dan ook niet meer weg te denken uit ons assortiment landelijke vloeren.

De Chateau Carreau IJsselsteentjes worden geleverd in 3 kleurtinten:
  • Geneve (een sobere mix van authentieke grijstinten)
  • Calais ( Een warme mix van beige, bruin en grijstinten)
  • Mélange Coloré (Een bonte mix van Geneve & Calais)

Omdat Chateau Carreau tegels gemaakt worden op basis van cement, kunstharsen en moderne kleurstoffen, zijn de tegels van Chateau Carreau maar ca. 1 cm dik, kleurvast en fijn in het dagelijks onderhoud.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Deze IJsselsteentjes geven iedere ruimte dat heerlijke leefbare en landelijke gevoel. De handgemaakte stenen van Chateau Carreau zijn werkelijk oogstrelend mooi. Dit zijn prachtige reproducties van Bourgondische dallen, IJsselsteentjes en plavuisjes. Ze zijn stuk voor stuk handgemaakt en gebaseerd o

Onderhoud en verwerking:

De Chateau Carreau IJsselsteentjes worden geleverd met een zogenaamde Dallenwas. Deze was geeft deze steentjes namelijk precies de antieke eiglans die deze IJsseltjes nodig hebben. Daarnaast vormt deze was een goede beschermlaag. Daardoor zijn de steentjes gemakkelijk schoon te houden.

Naast de Dallenwas is er voor het wekelijks onderhoud ook een fijne zeep met weinig vetten nodig. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de Seal Guard Stone Clean gebruiken. Deze zeep kan gemakkelijk door het dweilwater gebruikt worden en houdt de steentjes in topconditie.

De Chateau Carreau tegels dienen verwerkt te worden in een hoog flexibele lijm op basis van zuurarme ingrediënten en veel latex in poedervorm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm en flexibel te zijn.

De materialen die wij mee offreren zijn uitvoerig getest door Chateau Carreau. Daarom leveren wij deze vloeren alleen met de juiste lijm en voegmaterialen. Dit doen we dus om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Daarnaast adviseren wij de Chateau Carreau tegels altijd te laten verwerken door 1 van onze specialisten.

Formaten:
  • Ijsselformaat

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: