Prachtige handgemaakte IJsselsteentjes op basis van authentieke grijstinten.

Chateau Carreau | IJsselformaat

Deze IJsselsteentjes geven iedere ruimte dat heerlijke landelijke gevoel. Het is een steen om op te leven.

De handgemaakte stenen van Chateau Carreau zijn werkelijk oogstrelend mooi. Deze prachtige reproducties van Bourgondische dallen, IJsselsteentjes en plavuisjes zijn stuk voor stuk handgemaakt. Ze worden gemaakt aan de hand van de mooiste échte oude stenen, zoals Chateau Carreau die door de jaren heen verzameld heeft.

In het kleine Nederlandse fabriekje van Chateau Carreau wordt er dagelijks gestreefd naar het maken van de beste reproducties van honderden jaren oude stenen. En dat gebeurt dan ook met succes! De cementgebonden stenen van Chateau Carreau zijn intussen niet meer weg te denken uit ons assortiment landelijke vloeren.

De Chateau Carreau IJsselsteentjes worden geleverd in 3 kleurtinten:

  • Geneve (een sobere mix van authentieke grijstinten)
  • Calais ( Een warme mix van beige, bruin en grijstinten)
  • Mélange Coloré (Een bonte mix van Geneve & Calais)

De Chateau Carreau tegels worden gemaakt op basis van cement, kunstharsen en moderne kleurstoffen. Om deze reden zijn de tegels maar ca. 1 cm dik, kleurvast en fijn in het dagelijks onderhoud.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Chateau Carreau IJsselsteentjes worden geleverd met een zogenaamde Dallenwas. Deze was geeft de steentjes precies de antieke eiglans die deze IJsseltjes nodig hebben. Daarnaast vormt deze was een goede beschermlaag bovenop de tegels. Hierdoor zijn de steentjes dan ook gemakkelijk schoon te houden. U brengt de was aan voordat u het oppervlak in gebruik neemt.

Naast de Dallenwas is er voor het gewone onderhoud een fijne zeep met weinig vetten nodig. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de Seal Guard Stone Clean gebruiken. Deze zeep kan gemakkelijk door het dweilwater gebruikt worden en houdt de steentjes in topconditie.

De Chateau Carreau tegels dienen verwerkt te worden in een hoog flexibele lijm op basis van zuurarme ingrediënten en veel latex in poedervorm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm en flexibel te zijn.

De materialen die wij mee offreren zijn uitvoerig getest door Chateau Carreau. Daarom leveren wij deze vloeren alleen incl. de juiste lijm en voegmaterialen. Dit doen we dus om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Daarnaast adviseren wij om de Chateau Carreau tegels altijd te laten verwerken door 1 van onze specialisten.

Formaten:

  • Ijsselformaat – ca 15×4 cm. Dikte 8-10 mm

Toepassingen voor deze ijsselsteentjes:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Chateau Carreau Ijsselformaat

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Chateau Carreau | IJsselformaat 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: