Een speels banenverband van crème marmer met grijze strooitegels.

Mix Cream Grey | Marmer Mozaïek

De Mix Cream Grey marmer mozaïek is een unieke mozaïek die zich kenmerkt door zijn mooie crème kleurige marmerselectie, welke wordt aangevuld door enkele grijze strooitegels. Deze mozaïek wordt geleverd in een klein banenverband. Het mozaïek is verlijmd op netjes van 30×30 cm volgens het interlocking systeem. Dit betekent dat ieder netje perfect aansluit op de volgende, waardoor de voegen van de netjes na verwerking niet zichtbaar zijn. Een prachtige mozaïek voor in de badkamer, wellness of bijv. boven het aanrechtblad in de keuken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Mix Cream Grey marmer mozaïek wordt veelal gebruikt in natte ruimtes. Het is dan ook raadzaam deze mozaïek goed te beschermen. Wij adviseren u dan ook de marmer mozaïek kleurloos te impregneren. Door het marmer te impregneren voorkomt u intrekken van vuil, vet en vocht. Daarnaast heeft klak minder hechting op de impregneerlaag.

De Mix Cream Grey marmer mozaïek kan het beste verwerkt worden in een flexibele en zuurvrije natuursteenlijm. Deze lijm voorkomt verkleuring van de natuursteen. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Keuken, Toilet, badkamer, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Mix-Cream-Grey_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Mix Cream Grey | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: