Een prachtig materiaal voor mensen die van puur natuur houden. Deze Multi Colour Oxyde is schitterend in al zijn aspecten.

Deze leisteen valt direct op door zijn prachtige warme kleuren. Van rood, roestbruin tot antraciet… Alle herfstkleuren ziet u terug in deze prachtige Braziliaanse leisteen. De Multi Colour Oxyde heeft veel voordelen. Zo is hij ongevoelig voor verkleuring, is vuil bijna niet zichtbaar op deze steen en zijn kleine krasjes vaak na een regenbui alweer verdwenen. Daarnaast is deze Braziliaanse leisteen bestand tegen onze weersomstandigheden. Waar de Chinese Multicolor zijn lagen loslaat na verloop van tijd, is de Multi Colour Oxyde een ijzersterke natuursteen voor het leven.

De Multi Colour Oxyde is ook leverbaar als maatwerk. Heeft u mooie ideeën? Daag ons uit!

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Multi Colour Oxyde is een kwalitatief hoogwaardige leisteen die weinig onderhoud van u vraagt. Wanneer u deze tegels 1-2 keer per jaar eens goed reinigt met een voedende Boenzeep, is dit voldoende onderhoud om jarenlang te genieten van deze kleurrijke leisteen.

Deze leisteen kan zowel verwerkt worden in de specie als in het gestabiliseerde zand. De juiste keuze hierin wordt bepaald door de bestaande ondergrond. Vraag ons gerust om advies.

Formaten:
  • 60x60x2,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: