Een Multicolor leisteen in strakke lange smalle banen.

Lines & Lengths

Deze Multicolor leisteen wordt verkocht onder de naam Lines and Lengths. Dit strakke banen verband wordt exclusief door Van den Heuvel & Van Duuren geleverd.

De Lines and Lengths Leisteen stroken zijn zeer gewild door liefhebbers van moderne en strakke tuinen. De roestige natuurlijke kleuren van de Braziliaanse Multicolor leisteen, in combinatie met het strakke lijnenspel van de Lines and Length zorgen dan ook voor een zeer bijzondere uitstraling. Deze Leisteen is in het bijzonder geschikt voor ons klimaat. Anders dan bijvoorbeeld de Chinese Multicolor is dit namelijk een materiaal dat een leven lang meegaat.

De Lines and Lengths Multicolor Leisteen kan prachtig gecombineerd worden met de andere Multicolor terrastegels uit ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden. We geven namelijk graag advies.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Lines and Lengths zijn vervaardigd uit de beste Braziliaanse Multicolor leisteen. Deze leisteen vraagt dan ook weinig onderhoud. Alleen de beste leisteen wordt immers geselecteerd. Wanneer u deze Lines and Length 1-2 keer per jaar reinigt met een voedende Boenzeep, gaat dit materiaal generaties mee.

De Lines and Lengths leisteen kan het beste verwerkt worden in de specie of in het gestabiliseerde zand. Wanneer u enkel zand gebruikt bij de verwerking kan het zijn dan de stroken blijven bewegen wanneer u er op loopt.

Formaten:

  • Lines and Lengths verband. Dikte 3 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Lines and Length

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Lines & Lengths 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: