Deze Multicolor leisteen wordt verkocht onder de naam Lines and Lengths. Dit strakke banen verband wordt exclusief door Van den Heuvel & Van Duuren geleverd.

De Lines and Lengths Leisteen stroken zijn zeer gewild door liefhebbers van moderne en strakke tuinen. De roestige natuurlijke kleuren van de Braziliaanse Multicolor leisteen, in combinatie met het strakke lijnenspel van de Lines and Length zorgen dan ook voor een zeer bijzondere uitstraling. Deze Leisteen is in het bijzonder geschikt voor ons klimaat. Anders dan bijvoorbeeld de Chinese Multicolor is dit namelijk een materiaal dat een leven lang meegaat.

De Lines and Lengths Multicolor Leisteen kan prachtig gecombineerd worden met de andere Multicolor terrastegels uit ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden. We geven namelijk graag advies.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Lines and Lengths zijn vervaardigd uit de beste Braziliaanse Multicolor leisteen. Deze leisteen vraagt dan ook weinig onderhoud. Alleen de beste leisteen wordt immers geselecteerd. Wanneer u deze Lines and Length 1-2 keer per jaar reinigt met een voedende Boenzeep, gaat dit materiaal generaties mee.

De Lines and Lengths leisteen kan het beste verwerkt worden in de specie of in het gestabiliseerde zand. Wanneer u enkel zand gebruikt bij de verwerking kan het zijn dan de stroken blijven bewegen wanneer u er op loopt.

Formaten:
  • Lines and Lengths verband. Dikte 3 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: