Een prachtige houtlook voor een natuurlijke uitstraling zonder onderhoud.

Natural Wood | Cottage | Houtlook Keramiek Terrastegels

natural-wood-cottage-houtlook-keramiek-terrastegels-4

Onze serie Natural Wood bestaat uit prachtige keramische delen van 120 cm lang en 30 cm breed. De dikte van deze keramische tegels is 2 cm. De Natural Wood serie is gebaseerd op echte houten delen, en zijn niet van echt hout te onderscheiden. Alles klopt aan deze serie. De kleurnuances, noesten en zelfs de nerven van het hout zijn zichtbaar en voelbaar in de toplaag van deze full-body keramische terrastegel.

De Natural Wood Cottage is gebaseerd op doorleefd eiken. Dit zie je terug in de kleur en de structuur van deze prachtige houtlook keramische terrastegel. De Natural Wood Cottage

is een prachtig alternatief voor echt hout. Naast dat dit een prachtig materiaal is, heeft deze terrastegel ook vele voordelen ten opzichte van echt hout. Zo is hij kleurvast, ongevoelig voor vlekken, en heeft hij een zeer hoge antislip waarde. Zo kunt u na een flinke regenbui gewoon veilig uw terras op lopen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Natural Wood Cottage is een full-body keramische tegel. Deze terrastegel is dan ook ongevoelig voor krassen of vlekken. Het onderhoud aan deze terrastegel is dan ook te verwaarlozen. Maar mocht u uw terras toch eens grondig willen reinigen? Dan kan dit gewoon met de hogedrukreiniger.

De Natural Wood Cottage is gerectificeerd en dus gemakkelijk te verwerken. Wel adviseren wij u deze terrastegel te verwerken in het gestabiliseerde zand/ terrasgranulaat. Op deze manier liggen de tegels stabiel en voorkomt u verzakkingen.

Als de Natural Wood Cottage goed en stabiel verwerkt is kan hij gevoegd worden met een cementgebonden voegmortel. Dit geeft een prachtige uitstraling. Mochten de terrastegels minder stabiel liggen, dan adviseren wij u een flexibele en waterdoorlatende voeg te gebruiken.

Formaten:

  • 120 x 30 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terras, Stapstenen, Looppaden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

keramisch-parket-robust-wood-brown-keramiek-vloertegels-2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Natural Wood | Cottage | Houtlook Keramiek Terrastegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: