TOP SELECTIE

Natuursteen Tegels Buiten

Wanneer u op zoek bent naar natuursteen tegels voor buiten, dan bent u bij Van den Heuvel & Van Duuren aan het juiste adres. Direct naast onze indoor showroom vindt u maar liefst 500m2 showtuin met een groot assortiment natuursteen terrastegels en andere buitenmaterialen. Omdat al onze natuursteen buiten tegels keurig verwerkt in onze terrassen liggen, is dit de perfecte plek om uw natuursteen tegels voor buiten uit te kiezen.

Noires Bourgogne

De Noires Bourgogne wordt met de hand verouderd en kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere uitstraling en is geschikt voor buiten.

Belgisch Hardsteen Manueel verouderd, lichte schuring (Outdoor)

Met deze Belgische Hardsteen krijgt ieder terras een prachtige landelijke uitstraling. De tegel is manueel verouderd en is licht geschuurd.

Olivian Black

De Tibet Olivian Black is misschien wel de meest ideale natuursteen terrastegel. Hij is bijzonder slijtvast en heeft een prachtige afwerking.

Verschillende Natuursteen Tegels voor Buiten

Natuursteen is er in veel soorten en maten. Het aanbod in natuursteen tegels voor buiten is dan ook enorm. Toch houden we bij Van den Heuvel & Van Duuren wel rekening met een aantal zaken. Zo kijken we bijvoorbeeld altijd naar de vorstbestendigheid van een natuursteen alvorens we de steen in ons outdoor assortiment opnemen. We wonen nu eenmaal in een land met veel weersinvloeden. En we willen natuurlijk alleen materialen leveren die een leven lang mee kunnen gaan.

Enkele soorten natuursteen tegels die geschikt zijn voor buiten

Leisteen Terrastegels

Leisteen is zeer geschikt als terrastegel. Niet alleen is dit materiaal in verschillende kleuren en formaten te verkrijgen. Het is heeft ook een breukruw oppervlak en mag dus bestempeld worden als anti-slip.

Leisteen terrastegels hebben een de meest natuurlijke uitstraling van alle natuursteen tegels voor buiten. Het gespleten oppervlak van deze tegels laat prachtig de lagen van de steen zien en geeft een mooi beeld om de structuur van deze natuursteen.

Hardsteen Terrastegels

Hardsteen terrastegels zijn erg populair. De rustieke en authentieke uitstraling van hardsteen is den ook uniek. De grijstinten van hardsteen laten zich gemakkelijk combineren met andere kleuren en geven de planten in uw tuin alle ruimte om hun kleuren te laten zien.

Van den Heuvel & Van Duuren levert verschillende soorten hardsteen. Zo is er Vietnamese hardsteen, Belgische hardsteen en Chinese hardsteen. Al deze hardsteen hebben hun hun eigen kenmerken. Maar in de regel hebben ze een soortgelijke uitstraling.

Kalksteen Terrastegels

Van den Heuvel & Van Duuren heeft een uitzonderlijk assortiment kalksteen tegels voor buiten. Onze kalksteen buitenmaterialen varieren van Franse kalksteen straatstenen tot keiharde Bourgondische dallen. Ons assortiment is zeker een bezoek aan onze showtuin waard.

Met name de Bourgondische dallen voor buiten zijn erg populair. Deze materialen worden ook voor binnen geleverd en geven u de mogelijkheid uw vloer door te laten lopen van binnen naar buiten. Dit creëert een prachtig ruimtelijk effect.

Het Verwerken van Natuursteen buitentegels

De juiste verwerking van een natuursteen terrastegel is afhankelijk van meerdere dingen.

  • Welke natuursteen gaat gebruikt worden?
  • Wat is de ondergrond?
  • Waar wordt de natuursteen toegepast.

De juiste verwerking wordt vaak gekozen door de hovenier.

Van den Heuvel & Van Duuren adviseert altijd gebruik te maken van de door ons voorgeschreven materialen en de terrastegels te laten verwerken door onze huishovenier Boy Tuinen. Door jarenlange ervaring weet Boy exact hoe iedere natuursteen, op welke plek dan ook verwerkt moet worden. Zo kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe terras.

Onderhoud Natuursteen Buitentegels

Natuursteen buitentegels krijgen heel wat te verduren. Het is dan ook goed de stenen af en toe eens te voeden met een voedende Boenzeep. Dit is een natuursteenzeep met toegevoegde olie, speciaal gemaakt om uw natuursteen te onderhouden. Wanneer u deze zeep 1-2 keer per jaar gebruikt krijgt vuil en mos minder kans om zich te hechten.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN BOURGONDISCHE
NATUURSTEEN VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. Sopers

Voor het buitenverblijf koos de familie Sopers voor de Noires Bourgogne uit onze Bourgondische Dallen serie. Ee tegel met een robuuste uitstraling.

Fam. de Werff

In de zoektocht naar een terrastegel die weinig onderhoud nodig had en niet snel zou verkleuren, koos deze familie voor Turks Hardsteen ‘Soft Finish’.