De Noires Bourgogne wordt met de hand verouderd en kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere uitstraling.

De Noires Bourgogne is absoluut één van de mooiste landelijke terrastegels uit ons assortiment. Deze stoere kalksteen tegel wordt handmatig verouderd en geschuurd. Daardoor heeft de Noires Bourgogne een unieke landelijke uitstraling. De antraciet / grijze kleurnuances, in combinatie met de unieke veroudering van deze steen zorgen voor een authentiek karakter. Naast prachtig is de Noires Bourgogne ook een ideale terrastegel.

Kenmerken:

Door de veroudering en schuring van de toplaag zijn kleine beschadigingen en vuil haast niet zichtbaar. Zoekt u Bourgondische Dallen die tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden? Dan is onze Noires Bourgogne absoluut een optie!

De Noires Bourgogne stenen worden ook geleverd als Bourgondische Dallen voor binnen. Wanneer u een vloer zoekt die zowel binnen als buiten op uw terras verwerkt kan worden? Dan is de Noires Bourgogne een prachtige optie!

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Video ThumbnailDe Noires Bourgogne wordt met de hand verouderd en kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere uitstraling. De Noires Bourgogne is absoluut één van de mooiste landelijke terrastegels uit ons assortiment. Deze stoere kalksteen tegel wordt handmatig verouderd en geschuurd. Daardoor heeft de Noires Bour

Onderhoud en verwerking:

De Noires Bourgogne is een kalksteen. Dit wil zeggen dat de tegels na verloop van tijd wat zullen vergrijzen. Dit doet niets af aan de kwaliteit of uitstraling van de tegel, maar hoort bij het natuurlijke proces van de steen. Wanneer u deze tegels wat langer op kleur wilt houden, of u wilt ze eens goed reinigen, dan kunt u deze tegel het beste 1-2 per jaar reinigen met een voedende Boenzeep. Deze zeep voedt de steen en houdt uw terras jarenlang in topconditie.

Deze Bourgondische Dal kan zowel in het gestabiliseerde zand, als in de specie verwerkt worden. De juiste keuze hierin kan gemaakt worden in overleg en op basis van de bestaande ondergrond. Vraag ons dus gerust om advies.

Formaten:
  • 20x20x2 cm.
  • 60x90x2 cm.
  • Volgens klein Romaans verband. Dikte 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: