Handmatig verouderde donkere Bourgondische Dallen.

Bourgondische Dallen | Noires Bourgogne

De Noires Bourgogne is onze best verkochte Bourgondische vloer van dit moment!

Onze Bourgondische Dallen Noires Bourgogne hebben een unieke en stoere uitstraling waar bijna iedereen verliefd op is. De antraciet / grijze kleuren in het robuust verouderde oppervlak in combinatie met de grof verouderde zijdes, zorgen voor een prachtige doorleefde uitstraling.

Het verouderen van deze vloer gebeurt handmatig en tegel voor tegel. Eerst worden de zijdes grof verouderd en vervolgens wordt het oppervlak van de steen plaatselijk grof geschuurd. Dit zorgt voor een doorleefde toplaag die al minstens honderd jaar oud lijkt.

Naast prachtig is deze Noires Bourgogne keihard. Gebruikerssporen en kleine krasjes zijn daardoor haast niet zichtbaar. De gebruikerssporen die wel zichtbaar zijn, versterken alleen maar de stoere uitstraling van deze schitterende Bourgondische dallen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Deze Bourgondische Dallen Noires Bourgogne vragen weinig onderhoud. Enkel een voedende Boenzeep is al voldoende om uw vloer mooi te houden.

Er zijn echter altijd situaties waarin een vloer wat extra bescherming nodig heeft. Laat ons daarom altijd even weten waar de vloer komt te liggen. Wij zorgen dan voor een onderhoudsadvies op maat. Zo kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw Bourgondische dallen.

De Bourgondische Dallen Noires Bourgogne dienen verwerkt te worden in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

De Bourgondische Dallen Noires Bourgogne zijn ook geschikt om buiten te verwerken. Uiteraard dienen de tegels dan wel op de juiste manier verwerkt te worden.

Formaten:

  • 90×60 cm. Dikte ca. 2 cm
  • Klein Romaans verband. Dikte ca. 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
Noires Bourgogne Hal

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Noires Bourgogne 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: