Doordat de New Desert Black Breukruw weinig verschillende kleurschakeringen kent, is deze vloer mooi neutraal en toepasbaar in alle soorten interieurs.

De New Desert Black Breukruw is een prachtige zwarte, kalkhoudende, leisteen uit India met een breukruw oppervlak. Het breukruwe oppervlak geeft de tegel niet alleen een prachtige robuuste uitstraling, maar verhoogt ook de anti-slip waarde van de Desert Black, zodat u zeker niet zult uitglijden op deze vloer. Doordat er weinig andere kleuren dan zwart in de tegel voorkomen, is de Desert Black een prachtige neutrale tegel die in veel verschillende settings en interieurs kan worden verwerkt.

De New Desert Black Breukruw wordt geleverd met rechte zijkanten en zonder facet. Echter raden wij onze klanten aan om deze leisteen toch met een minimale voeg van 5 mm te verwerken in verband met de hobbelige structuur van de toplaag.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Desert Black Breukruw is een eenvoudige klus, mits er goed opgelet wordt welke producten er worden gebruikt. Omdat de New Desert Black Breukruw een kalkhoudende leisteen is, is het zaak dat u zuren uit de buurt van uw vloer houdt. Zeker als deze nog niet is geïmpregneerd. Het zuur kan namelijk met het kalk reageren waardoor er lelijke witte vlekken en/of strepen ontstaan.

Laat ons weten waar u de Desert Black Breukruw wilt gaan verwerken. Wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw leisteen de komende jaren in topconditie blijft.

De Desert Black Breukruw dient verwerkt te worden in een flexibele, zuur arme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

De Desert Black Breukruw is er ook in een dikkere variant voor buiten.

Formaten:
  • 60x40x1,2 cm.
  • 60x60x1,2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: