De perfecte marmer mozaïek voor wie een bijzondere afwisseling in materialen zoekt.

Pebble Swarthy Black | Marmer Mozaïek

De Pebble Swarthy Black marmer mozaïek bestaat uit zwarte marmer “coins” met een geslepen oppervlak. Door de speelse wijze waarop deze ovale mozaïeken op netjes verlijmd zitten ontstaat er een prachtige en unieke uitstraling. De zwarte kleur maakt deze mozaïek perfect om te combineren met andere materialen.

De Pebble Swarthy Black marmer mozaïek is keihard en daardoor zeer gemakkelijk in het onderhoud. De 30×30 cm netjes waarop het mozaïek wordt aangeleverd passen naadloos in elkaar. Dit zorgt ervoor dat de voegen van de netjes na verwerking niet meer zichtbaar zijn.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Pebble Swarthy Black marmer mozaïek wordt veelal gebruikt in natte ruimtes. Het is dan ook raadzaam deze marmer mozaïek goed te beschermen. Wij adviseren u dan ook deze mozaïek te impregneren. Door een kleurverdiepende impregneer te gebruiken kunt u de diepe zwarte kleur van de natuursteen nog meer accent geven. Door het marmer te impregneren voorkomt u intrekken van vuil, vet en vocht. Daarnaast heeft kalk minder hechting op de impregneerlaag.

De Pebble Swarthy Black marmer mozaïek dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurvrije natuursteenlijm. Deze lijm voorkomt verkleuring van het marmer. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Deze mozaïek komt het best tot zijn recht met een antracietkleurige voeg.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Keuken, Toilet, badkamer, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Pebble-Swarthy-Black_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Pebble Swarthy Black | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: