De Percorsi Pietra di Combe is een prachtige keramische terrastegel. Deze leisteen look terrastegel kenmerkt zich door zijn stoere kleurtinten en ruwe structuur.

De Percorsi Pietra di Combe is een schitterende terrastegel die opvalt door zijn warme lichtgrijze kleur. Daarnaast is deze leisteen look terrastegel voorzien van een zogenaamde “breukruwe” structuur. De Percorsi Pietra di Combe heeft dan ook een zeer hoge anti-slip waarde. Deze terrastegel lijkt zeer sterk op een echte leisteen. Mensen die natuursteen prachtig vinden, maar bang zijn voor het onderhoud kunnen dan ook gerust de Percorsi Pietra di Combe overwegen.

De Percorsi Pietra di Combe heeft een zeer hoge anti-slip waarde en is hierdoor zeer goed te gebruiken rond zwembaden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

De Percorsi Pietra di Combe is gemaakt van een dubbel hardgebakken keramisch materiaal. Hierdoor vraagt deze terrastegel eigenlijk geen onderhoud. Speciale reinigers zijn niet nodig. Wanneer u de stenen een keer goed wilt reinigen kunt u gewoon de hogedrukreiniger gebruiken.

Verwerking:

De Percorsi Pietra di Combe is 2 cm dik en vervaardigd uit keihard keramisch materiaal. Deze tegels zijn dan ook gemakkelijk in het gestabiliseerde zand te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: