De Percorsi Pietra di Vals is een prachtige grijze keramische terrastegel met een strak karakter.

De Percorsi Pietra di Vals is uniek in het assortiment keramische terrastegels. Deze dubbel hardgebakken natuursteenlook terrastegel heeft dan ook een zeer bijzondere uitstraling. Naast de moderne grijze kleurschakeringen heeft deze tegel ook een strak design, waarin de structuur 1 richting heeft. Hierdoor ontstaat een fraai lijnenspel in de tegel die de tegel een echte design uitstraling geeft. Naast mooi is deze tegel ook bijzonder veilig. De Percorsi Pietra di Vals heeft namelijk een zeer hoge anti-slip waarde.

De Percorsi Pietra di Vals is een kwalitatief hoogwaardige keramische tegel, welke het beste tot zijn recht komt in tuinen met een modern karakter.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

De Percorsi Pietra di Vals is een dubbel hardgebakken keramische terrastegel en vraagt eigenlijk geen onderhoud. Speciale reinigers zijn dus niet nodig. En voor een jaarlijkse schoonmaakbeurt kunt u gewoon de hogedrukreiniger pakken.

Verwerking:

De Percorsi Pietra di Vals wordt geleverd in een dikte van 2 cm. Hierdoor zijn deze keramische terrastegels gemakkelijk in het gestabiliseerde zand te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: